Liga Nationala

Cristina Neagu acuză probleme medicale

„Tunarul” alchimistelor, una dintre cele mai talentate jucătoare din lotul campioanei României, deţinătoarea titlului de cea mai bună tânără jucătoare din cupele europene, Cristina Neagu, nu a putut evolua la capacitate maximă în meciul de debut
în noul sezon de Ligă Naţională, cu SCM Craiova. Interul echipei vâlcene a acuzat probleme mai vechi, la nivelul umărului drept. A încercat să mai amelioreze durerea printr-un bandaj purtat pe parcursul partidei, care, însă, n-a prea avut efectul scontat. Problemele medicale acuzate de „perla” campioanei României l-au îngrijorat şi pe managerul general al SC Oltchim SA, Constantin Roibu, care la finalul întâlnirii cu SCM Craiova s-a interesat de situaţia jucătoarei. Cristina Neagu a afirmat că problemele la umăr sunt mai vechi şi până acum le-a putut duce pe picioare, fără să fie nevoie de vreo intervenţie medicală, însă sunt momente în care acestea îi afectează jocul şi pregătirea. Constantin Roibu a recomandat pentru zilele următoare un control de specialitate mai amănunţit, la unul dintre cabinetele medicale din Bucureşti. (S.S.)

Paula Ungureanu a fost indisponibilă

Printre jucătoarele lăsate în tribună de antrenorul Peter Kovacs la meciul cu SCM Craiova s-a numărat şi Paula Ungureanu. Portarul Oltchimului a ratat debutul în noul sezon nu pentru că n-ar fi intrat în calculele tehnicianului ungur, ci din cauza unor probleme medicale. „Nu este vorba despre vreo accidentare. Paula s-a prezentat astăzi (n.r. – sâmbătă, 4 septembrie) într-o stare mai proastă. N-a dormit bine şi a acuzat nişte stări de vomă. Nu ne-am dorit să o odihnim, ci să o menajăm, dată fiind situaţia. Starea de rău i s-ar fi putut agrava dacă o forţam”, a precizat Kovacs. Astfel, în aceste condiţii, între buturile formaţiei chimiste s-a regăsit Talida Tolnai, iar mai apoi şi Tereza Tamaş Pîslaru, care-a revenit în prim plan după o lungă perioadă de pauză.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button