Politica

Cristian Buican a reclamat şi la Guvern faptul că

Liderii PD-L dau tunuri imobiliare la Perişani

În conferinţa de presă organizată vineri de către deputatul Cristian Buican, acesta a făcut noi referiri la afacerile imobiliare puse în scenă de pedelişti în comuna Perişani, cu complicitatea colegilor lor din anumite instituţii publice judeţene.
„Ilegal, o obşte a fost împroprietărită cu 600 de hectare de pădure. Prin expertize false şi hotărâri judecătoreşti bazate pe aceste expertize, li s-au dat aceste 600 de hectare unor reprezentanţi ai PD-L”, a acuzat parlamentarul, reluând o temă pe care a mai abordat-o în urmă cu câteva luni. Buican a dat din nou şi nume: „Ion Mohanu, preşedintele PD-L Perişani”, principalul artizan al afacerii, care „ilegal, s-a postat în fruntea obştii cu pricina”.
„L-am interpelat pe această temă pe ministrul Administraţiei şi Internelor şi vreau să vă spun că această reţea are ramificaţii până la vârful politicii vâlcene. Dacă se vor lua măsuri, şi eu nu voi renunţa la această luptă până când nu se vor lua măsuri, mă aştept ca oameni sus puşi în acest judeţ să dea socoteală”, a adăugat parlamentarul, arătând cu degetul şi către Prefectură.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button