Liga IIIFotbal

Cozia a pierdut și ultimul meci! Ce se va întâmpla în pauza de iarnă?

Cozia Călimănești nu a reușit surpriza, cu Vedița Colonești, în partida de sâmbătă, din Liga a III-a. Formația olteană s-a impus cu 3-1 la poalele Coziei. A fost 0-2 de la pauză. Pentru oaspeți au înscris Voinescu, de două ori și Ciobanu, iar pentru trupa din stațiune, Duca, spre final de partidă (minutul 88). Din nou au fost probleme de lot pentru gazde. Nu a fost disponibilă nicio schimbare. Dobrin, Diaconescu, Ciobanu și Bosoancă sunt accidentați. Doar Prală și Didoiu erau ca variante, pe bancă.
”Nici nu a început bine jocul, că am primit gol. Cred că în minutul 1. În minutul 10 era deja 0-2. Am primit iar două goluri ușoare, imposibile, unul după o lovitură liberă de la 40 de metri, altul pe o centrare, în careu. L-a prins prost plasat pe portar, nu știu ce s-a întâmplat. El a avut apoi o evoluție bună. A fost greu să mai revenim. Când te deschizi, alergi în continuu să recuperezi, nu e simplu. Băieții nu au jucat rău, s-au dăruit, dar din păcate nu am mai avut șansa să revenim. Rămâne să vedem ce se va întâmpla. Nu am răspunsurile în acest moment. Sunt câțiva băieți care provin din diverse zone ale țării și nu știu dacă rămân sau nu. Vedem ce perspective sunt pentru anul viitor. Eu nu dezarmez niciodată, dar trebuie să am și cu cine să lucrez. Matematic mai sunt șanse să ne salvăm de la retrogradare, chiar dacă suntem acum pe ultimul loc, dar trebuie să avem jucători disponibili, să avem cu cine lucra la antrenamente. Altfel, dacă nu ai numeric, cel puțin, un lot echilibrat, la o echipă de Liga a III-a, să poți să pregătești ceva, e greu”, a concluzionat Vasile Ilinca, antrenorul Coziei. În partea a doua a sezonului este așteptat să revină pe teren și Marian Chiripuș, operat la genunchi în toamna acestui an.
În partida cu Colonești, Ilinca s-a bazat pe: Mathe – Mazilu, Ștefan, Defta, Neacșu, Dumitru, Duca, Zotică, Stoenete, Sîrbu, Pufu.

FOTO: Unirea Bascov

Articole Similare

Back to top button