Politica

Costi Rădulescu susţine că Ion Cîlea îi dă raportul

• Liderul TSD mai spune că de ceva vreme se ocupă de „modelarea” preşedintelui social-democrat, sugerând că de fapt el ar conduce PSD Vâlcea

Încercând să ne demonstreze, încă n-am reuşit să înţelegem ce, Costi Rădulescu, liderul TSD Vâlcea, a răspuns într-o altă publicaţie locală criticilor pe care i le-am adus în ultima vreme.
În loc să ne trimită un drept la replică în care să explice ce l-a nemulţumit şi unde am greşit, din punctul său de vedere, social-democratul s-a grăbit să ne tăvălească în stilu-i caracteristic. Problema n-ar fi însă asta, ci faptul că i-au scăpat câteva afirmaţii care îl vor costa la un moment dat. În primul rând, el a spune că Ion Cîlea, şeful său, obişnuieşte să-i dea raportul, informându-l întotdeauna cine vine pe la el şi cu ce probleme. Totodată, afirmă că el se ocupă de mai mult timp de „modelarea” liderului PSD Vâlcea, ca şi când acesta ar fi un copil de ţâţă, care nu s-ar descurca, vezi Doamne, fără ajutorul său.
O altă prostie: Costi Rădulescu îşi critică, fără să dea nume, colegii de partid, numindu-i lingăii lui Ion Cîlea sau lustruitorii pantofilor acestuia. Colac peste pupăză, câteva rânduri mai sus, se spune despre Ion Cîlea că ar fi oferit Partidului Democrat-Liberal, din proprie iniţiativă, funcţiile de conducere de la CET Govora şi RAJDP, informaţie de altfel falsă dar care i-a făcut multe deservicii celui care a avut grijă ca Rădulescu să nu îngroaşe rândurile la şomaj. Costi se erijează şi într-un consecvent luptător împotriva PD-L, uitând însă să spună câteva lucruri extrem de importante. Scandalul dintre Ion Cîlea şi familia Tudor a început şi din cauza lui. Dar, pe parcurs, acea poveste a fost decontată doar de Ion Cîlea, bălăcărit aproape zilnic la VTV. În schimb, se aude că Rădulescu s-ar fi împăcat destul de repede cu Maria Tudor. Drept dovadă, imediat după ce a fost instalat în funcţia de director al CAS Vâlcea, societatea acesteia a primit extrem de rapid şi fără a fi luată la purecat subvenţia de aproape 18 miliarde, aferentă biletelor de tratament şi serviciilor medicale prestate în hotelul său de la Olăneşti. O altă dovadă: Costi Rădulescu a fost tot timpul protejat la VTV, iar în emisiunile găzduite de oficiosul PD-L, la care liderul TSD a participat, acesta a privit nepăsător cum colegi de-ai săi erau călcaţi în picioare.
Părerea noastră este că lui Costi Rădulescu i-a intrat în obişnuinţă să-şi urmărească doar propriile interese. În cazul lui, chestia asta funcţionează, dacă vreţi, ca o boală nevindecabilă. Iată doar câteva argumente. În lumea constructorilor, se cunoaşte foarte bine apropierea sa de firma fostului cumnat al lui Dumitru Becşenescu, FBF Total Invest, dar şi de alte societăţii care, pe lângă afaficurile pe care le fac, cotizează la grupurile de interese ostile preşedintelui Ion Cîlea. Aceste firme obţin contracte de lucrări pe bandă rulantă în judeţul nostru şi de câteva ori s-a întâmplat ca presa să vorbească despre calitatea proastă a lucrărilor executate de acestea. Costi Rădulescu a prins aripi după ce a fost angajat de partid la o societate de stat. Din postura de mare director, liderul TSD a vizitat alături de partenerii săi de combinaţii depozitele de cărbune de la Râureni. Se aude că, aici, sub privirile îngrozite ale angajaţilor, îi explica „asociatului” său ce ciubuc are de gând să-i ofere. Adică să mute cărbunele 5 metri şi să obţină miliarde.
E bine să ştie aceste lucruri şi cei care nu l-au lăsat să crape de foame, iar el le-a întors respectul făcându-le mari deservicii. Pentru asta este plătit Costi Rădulescu din bani publici? Pentru asta i s-au pus la dispoziţie leafă mare, şofer, secretară şi maşină pe care nu a acceptat-o decât cu geamuri fumurii? Să-i fie ruşine!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button