Costi Rădulescu: PSD va repara în Vâlcea tot ceea ce a distrus „noul PDL”

PSD costi radulescuDeputatul Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea, consideră că echipa cu care îşi propune să câştige Consiliul Judeţean este cea mai bună. Parlamentarul o caracterizează ca fiind „o echipă bine structurată”, formată din oameni cu pregătire profesională şi experienţă în administraţie.
Referindu-se la proiectele PSD pentru judeţul Vâlcea, Costi Rădulescu a spus că acestea au în vedere în mod special infrastructura de drumuri şi poduri, protecţia socială, învăţământul, sănătatea, mediul, dar şi sprijinirea investitorilor în turism, industrie şi alte domenii de activitate, în care se pot crea locuri de muncă. „Ne propunem să redeschidem Spitalul Bălceşti şi să modernizăm unităţile sanitare din subordinea CJV. Vom recondiţiona Spitalul Vechi – monument istoric şi-l vom dota cu aparatură medicală de ultimă generaţie.

Vom face aceste lucruri cu finanţare europeană. Ne dorim un parteneriat strategic public cu Episcopia Râmnicului pentru promovarea turismului monahal. Vrem un parteneriat strategic şi eficient cu oraşele staţiune, pentru a încuraja şi dezvolta turismul. Muzeul Satului Vâlcea poate deveni o perlă a culturii tradiţionale populare din România şi va beneficia de o nouă abordare. În 2020, în Vâlcea, nu vor mai fi şcoli cu grupuri sanitare în curte. Vom încuraja dezvoltarea sportului şcolar şi modernizarea reţelei de medicină şcolară. Vom continua şi vom diversifica sprijinul pentru agricultori. În Vâlcea, vom dezvolta cu bani europeni 40 de plantaţii de măr şi nuc”, a anunţat Costi Rădulescu, duminică, după ce el şi ceilalţi candidaţi PSD pentru CJV şi-au depus candidaturile. Liderul social-democrat a adăugat că un alt proiect prioritar pentru echipa sa va fi reînfiinţarea Centrului Medical de Sănătate din Ostroveni. Nu în ultimul rând, PSD va ajuta societatea CET Govora să iasă din haosul în care au băgat-o Gică Păsat şi PNL-ul. „PSD revine la Consiliul Judeţean să facă treabă, să-i scape de temeri pe râmniceni şi pe locuitorii din zona minieră Berbeşti-Alunu, care depind de CET Govora. PSD va repara tot ceea ce a distrus în Vâlcea noul PDL, pentru că numai asta a făcut într-un an şi jumătate de când este la Putere”, a mai afirmat candidatul PSD pentru şefia CJV. În primele 20 de locuri din lista PSD pentru Consiliul Judeţean Vâlcea, alături de el, se regăsesc, în ordine: Daniela Oteşanu, Gheorghe Mihăilescu, Vetuţa Ciocan, Dumitru Persu, Alexandru Oproaica, Ion Belciu, Nicu Spiridon, Constantin Pârvu (cam singurul “dalmaţian”), Adrian Dima, Ovidiu Popa, Ioan Comşa, Constantin Bogdan Matei, Laurenţiu Popa, Nicolae Barbu, Dănuţ Iordache, Remus Popa, Gheorghe Bobocea, Dănuţ Zgripcea şi Adrian Cosac.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button