Politica

Constantin Briceag asigură PD-L că nu va avea viceprimar la Valea Mare

Liberalii şi pedeliştii şi-au dat mâna şi în comuna Valea Mare, unde noua alianţă a reuşit să îl schimbe pe viceprimarul Petre Stanici.
Urmând exemplul liderilor lor judeţeni, reprezentanţii PNL şi PDL au demonstrat că, şi în localitatea Valea Mare, protocolul dintre cele două formaţiuni politice poate funcţiona.

În ultima şedinţă a Consiliului Local, aleşii au decis îl înlocuiască pe actualul viceprimar cu Dumitru Niţă. Şedinţa s-a desfăşurat însă cu doar şase consilieri, după ce aleşii locali PSD au părăsit sala, nemulţumiţi de ceea ce se petrece. Viceprimarul Stanici poate reveni însă pe post, pentru că secretarul Primăriei Valea Mare a trimis deja o adresă către Instituţia Prefecturii, prin care contestă legalitatea hotărârii luate în respectiva şedinţă, la care nici măcar primarul Constantin Briceag nu a luat parte. Primarul din Valea Mare spune că este inadmisibil ca doar şase consilieri să decidă schimbarea viceprimarului, în condiţiile în care proiectul nici măcar nu era trecut pe ordinea de zi. „Nu va pleca nimeni din Primărie. Hotărârea a fost atacată, pentru nu e legală. O astfel de hotărâre poate fi luată la propunerea primarului şi, evident, doar dacă e trecută pe ordinea de zi. Eu nu am făcut nici unul dintre aceste două lucruri”, a spus Constantin Briceag, transmiţându-le celor de la PD-L să stea liniştiţi, pentru că nu vor avea viceprimar la Valea Mare.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button