Administratie

Consiliul Judeţean va aloca 8 miliarde lei pentru asfaltarea unui drum la Galicea

Autorităţile locale din Galicea, în speţă primarul Ion Năfliu şi viceprimarul Florea Udrea, au primit asigurări din partea Consiliului Judeţean că în cel mai scurt timp vor fi alocate fondurile necesare pentru definitivarea unor lucrări stringente de infrastructură. Preşedintele Ion Cîlea a promis deja că va atribui suma de 8 miliarde lei vechi pentru asfaltarea unui tronson care măsoară 1,5 kilometri din DJ 678D Galicea-Valea Râului-N.Bălcescu.

„Vrem să asfaltăm un drum în zona Valea Râului şi cerem ajutorul Consiliului Judeţean, în speţă a preşedintelui Cîlea. Pentru terminarea acestei lucrări trebuie să primim suma de 8 miliarde lei. În urma unei audienţe publice care a avut loc nu demult în comuna Nicolae Bălcescu, Ion Cîlea ne-a promis că va aloca fondurile necesare, iar noi sperăm că îşi va respecta cuvântul dat. Va fi cea mai bună dovadă că nu ţine cont de culoarea politică a primarilor din localităţile vâlcene”, ne-a spus Ion Năfliu.

Altfel, mai spune primarul din Galicea, a fost întocmit şi un raport detaliat în care a fost menţionată suma de care ar mai avea nevoie comuna condusă de Ion Năfliu pentru terminarea altor lucrări, trimis deja Consiliului Judeţean. În raport este inclusă şi suma necesară pentru plata lemnelor de foc pentru toate şcolile din Galicea, pentru ca elevii să studieze în cele mai bune condiţii în această iarnă. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button