Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Consilierii judeţeni au respins validarea lui Spiridon în funcţia de director

• Liberalii şi pedeliştii au contestat modul în care a fost constituită comisia de examinare. La fel au procedat şi în cazul lui Sabin Dragnea

Deşi a câştigat un concurs în acest sens, social-democratul Nicu Spiridon nu a fost validat în funcţia de director al Serviciului Judeţean Public de Pază Vâlcea de colegii liberali şi democrat liberali din Consiliul Judeţean.
Spiridon a fost singurul candidat care s-a prezentat la concursul organizat pentru această funcţie, însă aleşii judeţeni s-au legat de modul în care s-a constituit comisia de examinare. Aceştia susţin că, în comisia cu pricina, ar fi trebuit numit şi un consilier judeţean, indiferent de culoarea politică. „Noi am luat poziţie faţă de modul în care a fost constituită comisia de examinare. Este obligatoriu ca, în comisie, să fie numiţi şi consilieri judeţeni, indiferent de culoarea politică, pentru a nu lăsa loc de interpretări”, a declarat Petre Grigore. În replică, însă, preşedintele comisiei, Dumitru Persu, a declarat că a avut ambele calităţi şi că examenul a fost unul perfect legal. „Aţi avut în vedere să mă excludeţi şi din funcţia de consilier judeţean?! Pentru că eu am fost acolo desemnat şi în calitate de vicepreşedinte, dar şi de consilier judeţean. Am urmat toţi paşii prevăzuţi de lege pentru organizarea acestui concurs. Nimeni nu a dorit să se înscrie la concurs. Dumneavoastră aţi greşit, pentru că putea să se înscrie oricine din partea PNL sau PDL să participe şi poate atunci aveaţi un motiv de contestaţie, dar eu nu văd acum ce motive există, având în vedere că acest candidat a câştigat concursul”, a afirmat Persu. După discuţii prelungite, Spiridon a rămas doar cu dorinţa de a fi director, din cauză că liberalii şi democrat-liberalii au respins validarea sa în funcţie. Acelaşi lucru l-a păţit şi Sabin Dragnea, care era propus pentru funcţia de director la Centrul de Asistenţă Medico Socială  Lădeşti. El a primit 12 voturi pentru şi 19 împotrivă.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button