Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Conservatorii îl vor pe Boban candidat la Primărie

Conservatorii vâlceni au luat decizia de a nu mai susţine niciun candidat de la altă formaţiune politică, ci vor să îşi desemneze propria persoană care să fie aruncată în cursa electorală pentru Primăria Râmnicului.

Peciştii vor stabili în această săptămână persoana care va candida pentru alegerile din 18 aprilie, printre potenţialele nume aflându-se chiar secretarul executiv al partidului Liviu Boban. Reprezentanţii PC vor să se gândească  bine de acum înainte în cazul în care  vor mai face alianţe pe viitor, având în vedere că protocolul cu PSD tocmai s-a încheiat. Aceştia nu au mai dorit să reînnoiască colaborarea şi i-au acuzat pe social democraţi că nu i-au tratat aşa cum se cuvine. „Protocolul s-a încheiat atât la nivel naţional, cât şi judeţean. Nu am dorit să îl mai reînnoim pentru că nu consider că mai era necesar. Nemulţumiri au fost în toată ţara şi nu cred că e corect ca după ce obţii rezultate bune la alegeri unii să fie daţi la o parte”, a declarat Liviu Boban. Acesta acuză conducerea PSD că a neglijat primarii PC în timp ce alţi membri nu au primit funcţiile cerute. Cu toate acestea  conservatorii par dispuşi să înceapă o nouă colaborare, de data aceasta cu PNL. Nu este exclus ca PC să devină un punct de sprijin pentru PNL, fie în campania electorală, fie doar în turul doi al alegerilor parţiale, în cazul în care liberalii vor reuşi această  performanţă.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button