Politica

Conservatorii acuză conducerea Primăriei Râmnicului de corupţie

Mai mult sau mai puţin voalat, Mircea Stănculescu, liderul PC Vâlcea, a acuzat conducerea Primăriei Râmnicului de corupţie.
Într-o conferinţă de presă organizată la sediul filialei, preşedintele conservator s-a arătat nemulţumit de calitatea lucrărilor executate în ultima vreme în oraş şi a apreciat că, prin aceste investiţii, oamenii aflaţi în fruntea Executivului urmăresc „alte scopuri” decât cele corecte. „În primul rând, aceste lucrări par făcute fără cap. Pe Calea lui Traian, avem două sensuri de mers cu câte două benzi fiecare. De câteva zile, mai avem şi aceste sensuri giratorii, puse din două în două sute de metri. La intrarea în fiecare sens giratoriu, cele două benzi de pe sensul de mers devin una şi jumătate, mărind riscul producerii unor accidente. Este o tâmpenie! În Spania, astfel de sensuri se fac întâi provizoriu, după care se primesc sugestii de la şoferi. Şi li se stabileşte diametrul în funcţie de lăţimea străzii. Mie, cele din Râmnic îmi par foarte scumpe, prea mari, ca dimensiuni, şi puse aiurea. Astfel de investiţii ar trebui realizate după modele din afară, mai ales că ne costă de 3-4 ori mai scump”, a spus Stănculescu. El a sugerat că, în general, lucrările costă mult pentru că acestea sunt executate de mai multe firme, fiecare dintre ele umflând preţul. Altfel spus, degeaba o lucrare este câştigată de o societate de construcţii la un anumit preţ, dacă pe parcurs, în spatele acesteia, încep să apară şi subantreprenori, care de regulă sunt SRL-uri patronate de pedelişti. „De aceea, niciodată n-am făcut afaceri în România şi nici măcar nu mi-ar trece prin minte să intru pe piaţa din Vâlcea. Este prea multă mizerie!”, a adăugat reprezentantul PC.
Trecând la un alt subiect, Mircea Stănculescu a anunţat că, de acum înainte, în fiecare zi de marţi, la sediul partidului, între orele 10.00 şi 12.00, conservatorii le oferă celor interesaţi consultanţă juridică gratuită. Specialiştii care se vor ocupa de buna desfăşurare a acestei activităţi vor fi Constantin Mihăilă, de la Călimăneşti, precum şi Adrian Blejan.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button