Liga IV

CONEXIN RUNCU – OLTUL IONEŞTI 2009 0-3

giuran oltul 2009„Sper să nu mai întâlnim terenuri de joc precum cel de la Galicea”

* patronul liderului a deplâns starea gazonului pe care s-a desfăşurat meciul cu Conexin

Oltul Ioneşti 2009 a avut o misiune oarecum dificilă la Galicea, jucătorii liderei acuzând faptul că nu puteau să-şi exerseze tehnica din cauza suprafeţei proaste de joc. În prima repriză, niciuna dintre cele două echipe nu a arătat un fotbal de calitate, jucând mai mult la jumătatea terenului, singura faza care merită consemnată fiind gafa arbitrului de centru, Cătălin Moldoveanu, care a dictat lovitură de la punctul cu var pentru oaspeţi, spre dezamăgirea fotbaliştilor din Runcu. În repriza secundă, lucrurile s-au schimbat semnificativ, echipa patronată de omul de afaceri Ionel Giuran (managerul firmei de construcţii Onilserv SRL) practicând un fotbal-spectacol, presărat cu ratări peste ratări în situaţii de singur cu portarul. Atacanţii Ionel Apostu şi Alin Savu s-au jucat cu nervii colegilor, ratând per total cel puţin şase ocazii clare de gol, faţă în faţă cu portarul Viorel Pană. 

„Albină” este indispensabil echipei sale 

Adrian Albinaru nu a fost titular în partida de la Galicea, el intrând pe teren în minutul 70, din cauza unei accidentări mai vechi, decizând să se menajeze pentru duelurile mai importante. Până în momentul în care acesta a intrat pe teren, Oltul Ioneşti 2009 avea serioase probleme în crearea de faze de atac, însă „Albină” a reglat situaţia, fiind co-protagonistul celor mai importante contraatacuri. Fostul divizionar A l-a pus perfect în schemă pe bunul său prieten Alin Savu, între cei doi existând o colaborare mai rar întâlnită la acest eşalon competiţional. 

„Moldoveanu ori nu ştie să arbitreze, ori a judecat cu tentă” 

Acordarea penaltiului de către Cătălin Moldoveanu i-a exasperat pe fotbaliştii lui Iulică Dincă, care au fost pe punctul de a-l linşa pe cavalerul fluierului. „Am doar un singur lucru de spus: Moldoveanu ori habar nu are să arbitreze, ori a arbitrat cu tentă. Aşa ceva nu se poate. Dictează un penalti împotriva noastră, iar la scorul de 1-0 pentru Ioneşti nu vede un henţ cât casa produs de adversari în careu. Penaltiul i-a destabilizat pe jucătorii mei”, ne-a spus Pantelică Anghelescu, patronul celor de la Conexin Runcu.  

„Nu mă interesează nicio coaliţie împotriva noastră”

Cu excepţia ultimelor 30 de minute de joc – când a făcut show total la Galicea – lidera Ligii a IV-a nu a strălucit deloc în duelul cu cei de la Conexin. „Nu poţi juca un fotbal de calitate pe un teren aşa de prost. Când ai de-a face cu o suprafaţa aşa jalnică, valorile se egalizează, astfel că nu mai poţi face spectacol. Obiectivul pe care mi l-a propus în acest sezon este să nu încasăm niciun gol din acţiune”, ne-a spus patronul Ionel Giuran, care a ţinut să mai menţioneze că nu îl interesează eventualele coaliţii care se formează împotriva echipei sale: „Pot să fie şi zece coaliţii, că oricum nu mă interesează. Mai avem 16 meciuri de câştigat până la final”. 

• Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button