Administratie

Comuna Păuşeşti-Măglaşi capătă alură de oraş

Situată la doar 10 kilometri de Râmnic, comuna Păuşeşti-Măglaşi tinde să devină, treptat, o adevărată oază de linişte, zona fiind din ce în ce mai căutată de către cei care vor să-şi ridice o gospodărie. Poate tocmai de aceea, din momentul în care a fost ales în funcţie, în 2008, primarul conservator Alexandru Dediu a depus toate eforturile pentru a-i mulţumi pe membrii comunităţii pe care o conduce.
În 2010, alesul local din Păuşeşti-Măglaşi şi-a propus să ducă la bun sfârşit proiectul de apă şi canalizare, care ar putea fi finalizat în luna septembrie. Totodată, în acest an, va fi terminată şi reţeaua de gaze naturale, iar gradul de confort al gospodăriilor va creşte considerabil. „La proiectul de apă şi canalizare suntem la zi cu plata tranşelor pe care le primim din partea SAPARD, iar constructorul ne-a spus că dacă totul decurge în acelaşi ritm lucrarea ar putea fi încheiată până în luna septembrie. Nu mai e mult de lucru, bazinele de la staţia de filtrare vor fi montate rapid, aşa că planul ar putea fi îndeplinit întocmai”, ne-a precizat Dediu.
Un alt domeniu pe care primarul conservator îl are în vedere este infrastructura, iar în această privinţă Alexandru Dediu ne-a informat că în 2010 şi-a propus să mai asfalteze încă vreo 2 kilometri din drumurile de interes comunal, lucrare pentru care ar mai avea nevoie de încă 1 miliard lei vechi. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button