Administratie

CEZ controlează toate reţele electrice din spitalele vâlcene

Conducerea CEZ a trimis o adresă Consiliului Judeţean Vâlcea, în care îşi arată  disponibilitatea de a realiza gratuit un audit al sistemului de electricitate în toate spitalele vâlcene, pentru evitarea situaţiilor de genul celei de la Maternitatea Giuleşti.
Preşedintele Consiliului Judeţean, social-democratul Ion Cîlea, a acceptat propunerea pentru cele patru spitale aflate în administrarea sa: Spitalul Judeţean de Urgenţă, Maternitatea Râmnicu Vâlcea, Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti şi Spitalul de Pneumoftiziologie „C. Anastasatu”, de la Mihăeşti. Pentru celelalte patru spitale, CEZ trebuie să discute cu primarii localităţilor pe raza cărora funcţionează: Brezoi, Horezu, Drăgăşani şi Bălceşti.
Ion Câlea susţine că propunerea CEZ este bine venită, dar se gândeşte cu groază la costurile aferente schimbării instalaţiilor electrice în cazul în care specialiştii CEZ vor decide schimbare lor. „Propunerea CEZ este extraordinară, aşa vom scăpa de experienţele nefericite de genul celei din Bucureşti, dar mă îngrozesc costurile. Vă daţi seama ce costuri implică asta. Ei îmi fac mie gratis auditul, dar dacă specialiştii lor constată nereguli voi fi obligat să înlocuiesc toată reţeaua electrică pe banii mei şi ştiu că sunt nişte costuri fantastic de mari. Dar e foarte bine că se face, vedem noi ce facem dacă va fi nevoie”, a declarat Cîlea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button