Acasă Diverse Cele mai neobișnuite hobby-uri ale celebrităților

Cele mai neobișnuite hobby-uri ale celebrităților

90
0

Celebritățile par adesea că trăiesc o viață de film în fiecare zi. Însă dincolo de strălucire și farmec, se ascunde și partea de lucruri mai mult sau mai puțin normale, excentricități, pasiuni sau colecții unice.

În acest articol, vom explora 20 de vedete și obiceiurile, hobby-urile și colecțiile ciudate care le fac să iasă în evidență în lumea faimei și a celebrităților.

De la morminte faraonice, la colecții de păpuși Barbie, aceste celebrități au dat un nou sens termenului de „excentric”.

Haideți să descoperim împreună care sunt vedetele cu cele mai ciudate și neobișnuite hobby-uri și să vedem dacă știam deja ceva despre ele.

Dragostea lui Johnny Depp pentru colecția de păpuși Barbie – Vedeta celebrei francize „Pirații din Caraibe” are o colecție vastă de păpuși Barbie, inclusiv modele rare și în ediție limitată.

Colecția de cuțite a Angelinei Jolie – Cunoscută pentru spiritul ei aventuros, celebra actriță colecționează cuțite și are o fascinație pentru lamele ascuțite, care datează încă din tinerețea ei.

Dragostea lui Nicholas Cage pentru animalele de companie exotice – simpaticul actor a deținut tot felul de animale exotice, de la o caracatiță de companie, până la o colecție de șerpi rari și chiar un rechin de companie.

Obsesia pentru cubul Rubik, a lui Justin Bieber – Senzația pop se bucură că poate să rezolve cuburile Rubik în timp record și chiar participă la competițiile de cuburi Rubik.

Interesul pentru taxidermie, al lui Jennifer Lawrence – Actrița câștigătoare a Oscarului are o pasiune pentru taxidermie, dar, în schimb, pentru a nu-și umple casa cu trofee de acest tip, a optat pentru diverse animale de pluș.

Pasiunea pentru motociclete a lui Keanu Reeves – Reeves este un motociclist pasionat recunoscut. Acesta deține o colecție impresionantă de motociclete personalizate.

Tobele Bongo ale lui Matthew McConaughey – Actorul este cunoscut pentru dragostea lui pentru tobebongo și chiar a cântat la acestea în timpul audiției sale pentru „True Detective”.

Obsesia lui Lady Gaga pentru cești de ceai – Gaga colecționează cești de ceai și farfurioare de epocă, unele dintre ele datând din anii 1800. Ceștile de ceai ale celebrei cântărețe pot stârni invidia oricărui colecționar din domeniu.

Mormântul de faraon al lui Nicolas Cage – Actorul Nicolas Cage a cumpărat un mormânt în formă de piramidă în New Orleans, care plănuiește să fie locul său final de odihnă.

Dieta fructiferă a lui Steve Jobs – Regretatul co-fondator al companiei Apple a urmat o dietă severă cu fructe, mare parte a vieții lui consumând în principal fructe, nuci și semințe.

Aruncătorul de flăcări al lui Elon Musk – Compania lui Musk, The Boring Company, a vândut aruncătoare de flăcări ca articole promoționale și acest lucru s-a datorat pasiunii pe care excentricul miliardar o are pentru aceste obiecte.

Dragostea lui Tom Hanks pentru mașini de scris – Îndrăgitul actor colecționează mașini de scris de epocă și chiar scrie scrisori către prieteni și către fani cu ajutorul lor.

 

INSERT IMAGE2 HERE >>>>> https://images.pexels.com/photos/5688653/pexels-photo-5688653.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&w=1260&h=750&dpr=1>>> Photo

 

Stilul de viață vegan al lui Woody Harrelson – Actorul Woody Harrelson este un vegan pasionat și un susținător al drepturilor animalelor.

Dragostea lui Kim Kardashian pentru teoriile conspirației – Vedeta de reality show și televiziune și-a exprimat interesul pentru teoriile conspirației și medicina alternativă. Aceasta a devenit recent avocat cu acte în regulă, după ce a trecut examenul de Barou.

Pasiunea pentru cricket a lui Daniel RadcliffeVrăjitorul nostru preferat „Harry Potter” este un fan al cricketului și frecventează des meciuri.

Cada personalizată a lui Oprah Winfrey – Cada lui Oprah este personalizată după forma corpului ei și costă 55.000 de dolari. Acum mai rămâne întrebarea dacă aceasta a trebuit să o modifice după ce a scăzut dramatic în greutate și s-a transformat complet.

Cascadoriile de performanță artistică ale lui Shia LaBeouf – Tânărul LaBeouf este cunoscut pentru spectacolele sale de artă excentrice, Un exemplu ar fi spectacolul în care a stat într-o cameră singur cu o pungă de hârtie deasupra capului.

Obsesia lui David Beckham pentru Lego – Fostul fotbalist își petrece ore întregi construind seturi Lego complicate.

Celebritățile sunt la fel ca noi în multe privințe, inclusiv în ceea ce privește ciudățeniile și pasiunile lor unice. De la colecția de păpuși Barbie, până la deținerea de aruncătoare de flăcări, obiceiurile, hobby-urile și pasiunile lor ciudate adaugă o notă de excentricitate vieților lor, oricum pline de farmec și mister.

Aceste exemple ne amintesc că a fi faimos nu înseamnă că nu te poți afișa cu excentricitățile tale personale.

În lumea celebrităților, neobișnuitul este adesea sărbătorit, făcându-le și mai fascinante și mai atractive pentru fanii lor.