FotbalDiverse

Cea mai bună fotbalistă a anului din județul Vâlcea și-a stabilit obiectivele pentru 2020

La Gala Fotbalului Vâlcean, Ștefania Vătafu, jucătoarea echipei belgiene Anderlecht Bruxelles și a Naționalei României, sportivă descoperită de Viorel Ciofîcă și formată de Iulică Dincă, a fost declarată cea mai bună fotbalistă a Vâlcii în 2019. În tricoul ”tricolor” a înscris cinci goluri în cele 11 meciuri pe care le-a jucat la prima reprezentativă. Deși anul acesta a fost unul bun, Ștefania are obiective mari și pentru 2020. Acum, de sărbători, Ștefi a acordat un interviu oficialilor FRF, care a fost publicat pe site-ul Federației Române de Fotbal și pe care vi-l redăm în continuare.

 

* Ștefi, cum a fost anul 2019 pentru tine?

A fost un an destul de productiv și bun din mai multe puncte de vedere. Am câștigat campionatul cu Anderlecht, am trecut de faza grupelor în UEFA Women’s Champions League. Din păcate, rezultatele obținute cu echipa națională nu au fost cele pe care ni le-am dorit, am avut un start de preliminarii ezitant.

 

* Cel mai frumos moment din acest an?

Dacă ar fi să aleg unul, cu siguranță este momentul în care am câștigat campionatul cu RSC Anderlecht!

 

* Dar cel mai greu moment?

Cel mai greu rămâne meciul cu Elveția din aceste preliminarii la Campionatul European!

 

* Ce așteptări ai de la 2020?

În primul rând îmi doresc să fiu sănătoasă, să nu mă accidentez, iar apoi îmi doresc să câștig mai multe trofee: Cupa Belgiei și campionatul cu Anderlecht. De asemenea, cred în revenirea naționalei pentru lupta în calificarea la Euro!

 

* Un mesaj pentru suporterii nationalei feminine?

Vreau să vă multumesc pentru toată susținerea și încurajările transmise pe parcursul acestui an, atât în momentele frumoase cât și în cele grele. De fiecare dată când sunteți în tribună ne transmiteți impulsul de care avem nevoie, pe care îl transformăm în energia necesară pentru a lupta până la ultima minge. Sărbători fericite și vă așteptăm alături de noi și în 2020!

Sursă: www.frf.ro

Articole Similare

Back to top button