Diverse

Ce se întâmplă cu clasamentul şi programul dacă CS Mădulari nu mai continuă în Liga a IV-a? O situaţie similară e şi la Liga a VI-a, unde o echipă a rămas pe dinafara competiţiei

Deşi până zilele trecute nu exista nimic oficial, sunt discuţii şi o mare probabilitate ca echipa CS Mădulari să nu mai continue în Liga a IV-a. Ce se va întâmpla în acest caz, conform regulamentului? Având în vedere că această situaţie apare după terminarea turului, rezultatele din prima parte a sezonului rămân valabile. CS Mădulari a ajuns pe locul 8, având şapte victorii şi un egal, ca şi rezultate pozitive. A câştigat pe teren propriu cu Malaia, Brezoi, Ioneşti, Tomşani, iar în deplasare, la Guşoeni, Budeşti şi Băbeni. Singura remiză a fost acasă, cu Minerul Berbeşti (scor 3-3). În retur, toate adversarele acesteia vor câştiga cu scorul de 3-0. Dacă Mădulari nu mai continuă, prima echipă care va câştiga fără să joace va fi Viitorul Mateeşti. Aceasta poate avea şi o săptămână în plus de vacanţă. Până la final, toate formaţiile vor avea câte un week-end liber.
O altă situaţie neprevăzută a apărut şi în Seria Nord a Ligii a VI-a. Viitorul Oteşani s-a retras sau a fost exclusă din competiţie ca urmare a neprezentărilor. Dacă acest lucru s-a întâmplat înainte de terminarea turului, atunci toate rezultatele se vor anula. Două echipe au pierdut puncte cu aceasta. Viitorul Oteşani avea două puncte. A făcut 2-2 în deplasare, cu Tractorul Lădeşti şi 1-1 acasă, cu Cavalerul Trac Cernişoara. Campionatul ar urma să continuă cu 12 echipe. Cu alte cuvinte, excluzând cele două formaţii, Lădeşti şi Cernişoara, care pierd câte un punct, celelalte formaţii vor pierde trei din totalul celor acumulate în tur. Astfel, în serie, de exemplu, diferenţa dintre prima clasată şi a doua, Topologul Galicea şi Progresul Măldăreşti, va fi de cinci puncte. Rămâne de văzut cum va proceda AJF în privinţa programului, având în vedere că până la excluderea celor de la Oteşani, o echipă stătea în fiecare rundă. Acum vor sta două sau va fi găsită o soluţie pentru un program normal. În scurt timp AJF va veni cu toate detaliile referitoare la cele două situaţii.

Articole Similare

Back to top button