Auto-Moto

Ce pleacă, vine înapoi – Piesele Originale Recondiţionate Volkswagen

Ştiaţi că?

→ După mulți kilometri de utilizare, când Piesele Originale se uzează, încă mai pot oferi materiale și energii valoroase? Volkswagen colectează componente utilizate, le introduce în procesul de recondiţionare, și le oferă apoi ca Piese Originale Recondiţionate.
→ Piesele Originale Recondiţionate sunt parte integrantă din gama de Piese Originale Volkswagen. Această secţiune de produse include peste 10.300 de articole grupate în aproximativ 60 de grupe de produse, inclusiv motoare și transmisii.
→ Dacă în cazul motoarelor, reparațiile capitale presupun, în general, remedierea componentelor deteriorate, la Volkswagen motoarele defecte sunt complet dezmembrate. Componentele care se uzează și deteriorează în mod normal sunt înlocuite cu piese noi, iar celelalte sunt verificate și recondiționate.
→ Programul Piese de Schimb Recondiţionate protejează, în mod activ, mediul înconjurător. În final, recondiţionarea înseamnă evitarea unor procese costisitoare și mari consumatoare de energie, necesare în procesul de producție inițială.
→ Volkswagen a economisit 983 milioane kw/h și aproximativ 350.000 de tone de oțel doar în cadrul programului de recondiţionare a motoarelor. Această economie ar fi suficientă pentru a reconstrui, de 50 de ori, Turnul Eiffel. De asemenea, astfel a fost posibilă reducerea emisiilor de CO2 cu 586.000 de tone.
Piesele Originale Recondiţionate Volkswagen…
… sunt comercializate în schimbul componentelor uzate și defecte, care la rândul lor pot fi refabricate.
… beneficiază de același nivel calitativ și de o perioadă identică de garanție ca și piesele noi, corespunzătoare, dar în medie costă cu 40% mai puțin.
… sunt întotdeauna de ultimă oră. Orice progres tehnologic în producția componentelor de serie se aplică și în procesul de recondiţionare. Astfel, o Piesă Recondiţionată poate avea un standard tehnic mai înalt decât piesa veche, care a fost returnată.
… deschid drumul către costurile mici de reparații ale autovehiculelor mai vechi, chiar dacă motorul a suferit daune masive.
…  sunt disponibile la scară largă, făcând posibile reparațiile rapide ale automobilelor.
… vă permit să cumpărați cu aceeași încredere cu care cumpărați toate Piesele Originale Volkswagen.
Piesele Originale Recondiţionate Volkswagen, avantajele dumneavoastră
+ O gamă bogată
+ Prețuri atractive, grație reducerii consumului de energie și materiale
+ Nivel calitativ excelent, identic cu cel al componentelor produse în serie
+ Garanție completă
+ Protejați mediul grație sustenabilității
Optați pentru piese Originale
Piesele Originale Recondiţionate Volkswagen
– Beneficiază, la fel ca toate Piesele Originale Volkswagen, de aceeași calitate ca și componentele utilizate în procesul de fabricație al autovehiculului dumneavoastră,
– înseamnă o funcționare continuă și concomitentă a tuturor componentelor și
– vă oferă cel mai bun nivel posibil de securitate, fiabilitate și performanță.
Păstrați automobilul Volkswagen un Volkswagen. Prin Service Nurvil Volkswagen: Rm.Valcea, Raureni nr.38, telefon 0250.703.621, 0250.703.622, e-mail programari-vw@nurvil.ro.

Sursa: Nurvil Volkswagen Rm.Vâlcea/ Departament Marketing

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button