Liga III

”Cât încă mai avem şanse la play-off, nu renunţăm. Mai sunt trei meciuri prin care putem reveni în primele patru”

Flacăra Horezu a pierdut ultimul meci al anului, din deplasare, cu CSM Cetatea Turnu Măgurele. Lidera s-a impus cu scorul de 4-0. Au marcat Dane (minutul 23), Niţu (37 şi 42) şi Xinxho (49). ”Cocoşii” au intrat în pauza de iarnă pe locul 5, la trei puncte distanţă de ultimul loc ce asigură prezenţa în play-off. Mai sunt încă trei etape de jucat din sezonul regulat. Antrenorul horezenilor speră încă la o clasare în careul de aşi.
”Am mers la Turnu Măgurele fără trei oameni de bază. Moldovan a fost suspendat, iar Caralicea şi Stoenică – accidentaţi. S-a cunoscut lipsa lor. Am primit nişte goluri pe lipsă de concentrare. La 1-0, am avut un penalty cât casa, spun eu. În loc de lovitură de pedeapsă, gazdele au scăpat pe contraatac şi au marcat golul 2. Din acel moment s-a cam terminat tot. Am avut şi noi oportunităţi de a înscrie, dar nu le-am valorificat. Nu am avut nici multe variante de schimb, aşa cum s-a întâmplat pe tot parcursul campionatului. Îl avem şi pe Filip accidentat. Cum am mai spus, campionatul acesta l-am dus în 12-13 jucători. S-a cunoscut lipsa băncii de rezerve, a intervenit şi oboseala în ultimele runde. În condiţiile date, nu cred că e puţin lucru ceea ce am obţinut. Avem 23 de puncte, suntem aproape de plutonul fruntaş. Nu ştiu cine ne dădea şanse să fim aici la început de campionat. Mai avem trei meciuri în care putem reveni în primele patru, cu Cozia, la Bascov şi cu SCM. Dacă le câştigăm pe toate eu cred că vom fi în play-off. Cât încă mai avem şanse să urcăm în clasament, nu renunţăm. Vedem în această pauză de iarnă dacă putem să mai facem două-trei transferuri. Băieţilor le-am dat liber acum, pentru că nici nu avem terenuri unde să mai continuăm. Şi înaintea meciului de la Turnu Măgurele ne-am pregătit pe terenuri cu zăpadă sau gheaţă. Aşa a apărut şi accidentarea lui Caralicea. Chiar am renunţat la antrenamentul de joi, de dinaintea partidei, pentru a nu risca şi alte probleme medicale, în condiţiile în care oricum eram puţini. Mi-aş dori să mai avem o întâlnire în următoarele zile, dar într-un cadru destins, poate la tăierea porcului. Nu am stabilit încă nimic în acest sens, nici programul de pregătire de după sărbători. Întâi voi avea o întâlnire cu conducerea. Vedem care sunt concluziile. Glumeau cu mine prietenii că am prins paltonul. Acum să vedem dacă prind şi tricoul. Ne punem la masă, vedem ce va fi, ce se vrea. Eu sper să continuăm, să ducem la bun sfârşit ce am început, dar în fotbal şi în viaţă nu poţi să ştii niciodată ce va fi, ce îţi rezervă viitorul”, a concluzionat Cătălin Bucă, antrenorul trupei de Liga a III-a din Horezu.
La Tr. Măgurele au evoluat pentru Flacăra: Sporea – Niculcea, Samson, Sofianu, Ţăpîrlan, Iordache, Pîrvu, Mihăilă, Zamura, Rotea, Cornicioiu. Au mai intrat: Pasăre, Prunaru, Vali Matei şi Catalinoiu. Practic, trei juniori din patru. Lucian Iordache a purtat, de această dată, banderola de căpitan.

Articole Similare

Back to top button