Social

Casa unor copii din Sălătrucel a ars în totalitate! Poliţistul-erou Eusebiu Predonescu îi ajută şi vă roagă să faceţi acelaşi lucru

Cu sufletul încărcat de dorinţa de a ajuta doi copii din Sălătrucel, poliţistul vâlcean Eusebiu Predonescu a pornit duminică spre ceea ce a mai rămas din locuinţa lor. Pe cei mici îi ştia de la activităţile preventive din şcoala lor şi ar fi vrut să-i revadă în contexte fericite. Ajuns la faţa locului, a constatat că întreaga construcţie a fost distrusă de incendiu.

Din casă, n-a mai rămas nimic. Poza pe care o vedeţi a fost făcută pe amplasamentul unde se afla casa. Pentru că nu este timp de pierdut şi copiii au nevoie de ajutor, Eusebiu Predonescu a lansat un apel către toţi vâlcenii din ţară şi din străinătate – de a face front comun şi de a se alătura eforturile începute pentru a construi o nouă căsuţă pentru copiii din Sălătrucel. „Teo şi Cristi au nevoie şi de rechizite, deoarece tot ce le aparţinea a fost distrus în incendiul puternic. Donaţiile se pot face în contul deschis de tatăl minorilor la Raiffeisen Bank: titular – Haralambie Trocaru, cont RO 41 RZBR 0000 0600 0920 7186. Trebuie să fim oameni şi să nu rămânem indiferenţi!”, a transmis poliţistul care le-a sărit deja în ajutor.

Articole Similare

Back to top button