Liga II

Cantonamentul din Turcia costă 18.000 de euro

* în staţiunea Belek de lângă Antalya se pregătesc în această perioadă echipe precum Steaua Bucureşti şi Kuban Krasnodar

CSM Rm. Vâlcea se va pregăti în condiţii de lux total în această iarnă, oficialii din Zăvoi având grijă ca jucătorii să nu ducă lipsă de nimic. Finanţatorul Cătălin Rufă a băgat adânc mâna în buzunar pentru a face posibilă deplasarea într-un cantonament peste hotare, iar locaţia aleasă a fost Antalya.
În Turcia, fotbaliştii din Zăvoi vor fi cazaţi într-unul dintre cele mai luxoase stabilimente (Atlantis Hotel & Resorts), care are cinci stele şi e situat în complexul Limak Hotels din Belek, o staţiune situată la aproximativ 30 de kilometri distanţă de Antalya. Pentru a evidenţia faima turistică a zonei respective este suficient să amintim faptul că, de-a lungul iernii, se vor pregăti în Turcia echipe celebre din ţară şi de peste hotare. În această perioadă, la Belek se află în cantonament Steaua Bucureşti, dar şi Kuban Krasnodar, echipa rusă antrenată de Dan Petrescu.
Cantonamentul din Turcia îl va costa pe noul finanţator al echipei vâlcene, Cătălin Rufă, suma de 18.000 de euro. Fotbaliştii CSM-ului vor face deplasarea spre Antalya cu autocarul, urnd a ajunge la destinaţie după o zi de la plecarea din Râmnic. Conform declaraţiilor managerului general Laurenţiu Tudor, în Antalya, echipa din Zăvoi şi-a fixat câteva amicale de senzaţie, cu echipe precum Koper (Slovenia), Chernomorets Burgas (Bulgaria), FC Lugano (Elveţia) sau GKS Katowice (Polonia).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button