Politica

Bulacu se răzbună pe Filip pentru scandalul de la RAJDP

Umblă vorba prin târg că vicepreşedintele PD-L al CJV, Romulus Bulacu, nu-l mai suportă deloc pe subprefectul Doru Ioan Filip, fie din ordinul lui Petre Ungureanu, fie pentru că-l suspectează de scurgerea de informaţii de la RAJDP.
Este posibil ca Bulacu să creadă că presa nu ar fi aflat nimic despre afacerile sale cu RAJDP, dacă cineva din partidul său, din PDL, nu ar fi ciripit. Şi, din câte se pare, subprefectul a fost candidatul ideal la „turnătorie”, pentru că era membru în Consiliul de Administraţie al Regiei. Drept urmare, Bulacu s-a chinuit în două şedinţe de CJ să-l retragă pe subprefect din CA de la RAJDP, cu toate că acesta îşi depusese demisia încă din luna martie a anului trecut.
Nicolae Vălimăreanu, directorul RAJDP Vâlcea, a depus documentaţia cu privire la necesitatea alegerii unui nou membru în CA, la sfârşitul lunii martie 2009, însă această propunere a ajuns în dezbaterea CJ abia în perioada septembrie-octombrie 2010, adică imediat după izbucnirea scandalului în care fusese implicat Romulus Bulacu, prim-vicepreşedintele PDL Vâlcea.
Presupusele suspiciuni ale vicepreşedintelui Bulacu vizavi de implicarea lui Filip în aceste poveste nu au nicio bază reală. Mulţi dintre consilierii judeţeni PD-L cred şi acum că scandalul a pornit de fapt de la procesul intentat RAJDP de către firma Minet, pentru recuperarea unor datorii. Liderul PDL Vâlcea a uitat probabil că şedinţele din instanţa de judecată sunt publice, procesele fiind afişate la afişierul din holul Tribunalului. Mai la vedere decât atât nici nu se putea. Singurul lucru de care poate fi acuzat subprefectul Doru Ioan Filip este teama lui de scandal şi eventual, refuzul de a colabora cu presa, probabil din acelaşi motiv.

Dana Nedescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button