Liga II

Bucuroaia a vrut să plece de la CSM

* victoria din meciul cu FC Bihor l-a întors însă din drum

Dacă nu ar fi învins pe FC Bihor, antrenorul Sorin Bucuroaia avea de gând să părăsească Vâlcea. Tânărul tehnician şi-a anunţat elevii de intenţia sa încă dinaintea partidei de sâmbăta trecută, iar aceştia au ţinut să lupte până la capăt pentru a-l convinge să renunţe la planurile sale de a pleca de la CSM. „Le-am spus că îmi voi face bagajele după meciul cu FC Bihor, că le-am împachetat şi că numai cu multă determinare şi cu ambiţie, dar mai ales cu respectul pe care mi-l poartă, mă vor face să continui la Vâlcea. Am considerat că nu se putea merge din rău în mai rău. Era nevoie de o schimbare, iar cum eu ţin foarte mult la jucători, la această echipă, chiar şi la tradiţia CSM-ului, nu puteam să mai risc şi să rămân la Vâlcea fără a avea rezultate”, a precizat Bucuroaia.

„Publicul vâlcean a dat dovadă de foarte mult caracter!”
* antrenorul echipei vâlcene, Sorin Bucuroaia, a mulţmit celor care au avut încredere încă de la început că lucrurile vor merge bine la un moment dat

Echipa vâlceană a reuşit prima victorie din acest sezon, iar antrenorul Sorin Bucuroaia s-a arătat mulţumit de atitudinea elevilor săi, precum şi de sprijinul necondiţionat pe care spectatorii l-au acordat fotbaliştilor de la CSM pe toată durata partidei cu FC Bihor. „Sunt foarte bucuros, dar şi foarte emoţionat pentru că îmi doream foarte mult să câştigăm cu FC Bihor. Le mulţumesc tuturor celor care au venit la stadion, dar şi pentru faptul că au fost mai îngăduitori ca niciodată cu echipa. Spectatorii vâlceni au trecut chiar peste unele greşeli care s-au comis pe teren şi i-au încurajat tot timpul pe băieţi. Publicul a dat dovadă de foarte mult caracter! Mulţumesc tuturor celor care au avut încredere încă de la început că vom face treabă şi că lucrurile se vor aşeza încet-încet. Sper ca acesta să fie doar primul succes, îmi doresc să fim la fel de fericiţi în fiecare săptămână, după partidele pe care le vom disputa”, a afirmat Bucuroaia.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button