Liga II

Bosniacul Mario Lamesic va juca un an în Zăvoi

* actualmente, CSM-ul are doi stranieri în lot, ambii provenind din fosta Iugoslavie

În acest campionat, CSM Rm. Vâlcea va apela la serviciile a doi stranieri. Este vorba de Nenad Kutlacek (care a mai evoluat şi în trecut în Zăvoi) şi Mario Lamesic, acesta fiind transferat recent la poalele Dealului Capela. Ambii jucători sunt originari din Bosnia-Herţegovina.
Ultimul dintre aceştia, Lamesic, evoluează pe postul de mijlocaş, acesta semnând chiar săptămâna trecută o colaborare pe un an cu clubul vâlcean sponsorizat actualmente de omul de afaceri bucureştean Cătălin Rufu. „Îmi place foarte mult acest oraş. Vâlcea are un stadion superb, iar asta înseamnă că există şi o mare preocupare pentru fotbal. Voi face tot posibilul să mă clasez cu echipa pe un loc cât mai bun”, ne-a declarat Lamesic după ce a parafat contractul cu CSM.
Fotbalistul de 27 de ani (este născut pe 12 aprilie 1983) a evoluat în cariera sa în primele ligi din Croaţia, Bosnia, Grecia (chiar la celebra echipă Panathinaikos Atena, al cărei tricou l-a îmbrăcat în patru meciuri) şi Suedia. Bosniacul a confirmat până la acum la antrenamentele susţinute în Zăvoi sub comanda principalului Sorin Bucuroaia, dovedind că-şi merită statutul de titular în viitoarele partide din Liga a II-a. „Mario Lamesic este un jucător valoros, un mijlocaş la închidere foarte bun, pe care mă voi baza cu siguranţă în viitoarele meciuri”, ne-a precizat Bucuroaia. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button