FotbalDiverse

Boromir, un nou trofeu! Formația coordonată de Marian Dascălu, numărul 1 în Vâlcea, în Cupa României

*) căpitanul Naționalei de minifotbal, cooptat în lotul unei formații din Superliga județeană

Duminică, 21 aprilie, a avut loc finala fazei județene a Cupei României la minifotbal. Două dintre formațiile care luptă pentru titlu, în play-off-ul Superligii, s-au luptat pentru trofeul pus în joc de Adrian Comănescu: ACS Boromir și Annabella Râureni. Boromir, formație cu un palmares bogat, deschizătoare de drumuri în Vâlcea, la acest nivel, a întâlnit echipa care a investit mult în ultimele luni. Annabella și-a format un lot puternic. Nu doar de jucători, ci și la nivel de conducere tehnică. În staff a fost cooptat Mircea Ciucă ”Messi”, căpitanul Naționalei României de minifotbal.

Cu mai multă experiență, formația coordonată de Marian Dascălu și George Frîntu a reușit să-și adauge în vitrina cu trofee Cupa României pe Vâlcea. 3-1 s-a terminat duelul din finală, cu Annabella Râureni. Scorul final a fost stabilit chiar după prima repriză. Boromir a deschis scorul, a fost egalată, apoi a mai înscris de două ori. Bebe Vasile a realizat dubla pentru câștigătoare. Cealaltă reușită i-a aparținut lui Luci Iordache. Adversari sâmbătă, în derby-ul Ligii a IV-a, dintre Sparta și FCPO, Andrei Fistogeanu, Fyfy Bălan, Cătălin Păun, Alin Bucei, Bobi Mihăilă, Mădălin Chiripuș au fost coechipieri duminică și s-au bucurat împreună.

”Am avut și noi o perioadă mai grea, mai nereușită, dar am depășit-o. La cum am jucat în finala cu Annbella, e greu să ne învingă cineva pe plan județean. Pentru noi a fost a șasea Cupă județeană. Avem peste 30 de trofee cucerite. Important este să fie băieții sănătoși. Dacă îi avem pe toți disponibili, cu siguranță vom mai obține și alte performanțe. Peste tot mergem cu același gând, să câștigăm. Avem mentalitate de învingători. Pentru noi trebuie să fie ceva obișnuit să cucerim trofee având în vedere trecutul, ce am realizat până acum. Acum, următorul obiectiv este câștigarea Superligii. Ne dorim eventul pe plan județean. Vom avea șase meciuri în play-off”, a precizat Marian Dascălu, conducătorul de la ACS Boromir, proaspăt câștigătoarea Cupei Vâlcii. A prins podiumul în play-off-ul fazei județene a Cupei României la minifotbal și 24 FIT, care în finala mică a dispus cu scorul de 8-2 de Young Boys.

Articole Similare

Back to top button