Diverse

Bogdan Bălan a dus CSM-ul în sferturi

* jucătorul echipei din Drăgăşani a marcat singurul gol din partida de la Berbeşti

Cu excepţia sincopei produse în partida cu Cozia Călimăneşti, „municipalii” din Drăgăşani au reuşit să impresioneze iubitorii de fotbal şi să devină, concomitent, un pol de putere în fotbalul judeţean. Să nu pierzi 20 de etape la rând este o performanţă remarcabilă, în condiţiile în care, din câte se pare, antrenorii Narcis Enăchescu şi Octavian Mâţoc trag din greu pentru a supravieţui financiar în Liga a IV-a. Însă pasiunea şi devotamentul faţă de sportul-rege ale celor doi tehnicieni au anihilat mai mereu lipsurile de orice formă. Să revenim însă la duelul din Cupa României! Minerul Berbeşti – CSM Drăgăşani, main-event-ul optimilor de finală şi cel mai echilibrat meci al acestei faze a competiţiei. „Ortacii”, deja cu orgoliul lezat după eşecul cu Damila Măciuca, şi-au dorit să obţină, după doi ani, încă un trofeu al Cupei României. Întâlnirea cu CSM Drăgăşani le-a lăsat însă un gust amar, „minerii” fiind eliminaţi din competiţie de către Bogdan Bălan, singurul marcator al partidei de la Berbeşti.

„Adversarii au avut doar două ocazii”
Antrenorul Octavian Mâţoc nu s-a arătat deloc impresionat de nivelul de joc al adversarilor, susţinând că aceştia nu şi-a creat decât două ocazii de a marca, fiind inferiori elevilor săi. „Chiar dacă am câştigat cu echipa din Berbeşti, nu sunt total mulţumit de jocul băieţilor mei. Practic, am jucat doar la 80 la sută din capacitatea noastră. Am reuşit să câştigăm acest duel cu 1-0, deşi am avut ocazii peste ocazii, în timp ce adversarii ne-au pus poarta în pericol doar de vreo două-trei ori. Mă bucură faptul că, măcar pentru meciul acesta, jucătorii mei şi-au lăsat aerele de vedete deoparte şi nu s-au mai dezumflat ca în meciul cu Cozia Călimăneşti”, ne-a spus antrenorul CSM-ului, Octavian Mâţoc.

„Nu am putut face nicio schimbare”
Antrenorul de la Minerul, Vasile Ilinca, ne-a spus că, atâta timp cât va trebuie să folosească timp de 90 de minute aceiaşi jucători, fără a putea apela la rezerve, şansele de a pierde un duel sunt destul de ridicate. „Trebuie să recunosc că ne aflăm într-o pasă proastă. Din păcate, noi clacăm în meciurile cele mai importante, atunci când trebuie să ai o bancă de rezerve solidă, pentru a introduce jucători care să dea o prospeţime în jocul nostru. Vom vedea ce se întâmplă astăzi, la Drăgăşani. Trebuie să ne luăm revanşa”, ne-a declarat Vasile Ilinca.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button