Politica

Bleotu a avertizat că PD-L va încerca să fraudeze alegerile inclusiv la Guşoeni

Duminica trecută, locuitorii din Guşoeni au avut mai multe motive de bucurie. A fost inaugurat căminul cultural din Guşoianca şi s-a organizat prima ediţie a zilei comunei, prilej cu care tinerii care au împlinit 18 ani au fost premiaţi de către primarul Nicolae Concioiu. De asemenea, Rapsodia Vâlceană şi Rapsozii Oltului au susţinut un spectacol de nota zece, iar echipa locală de fotbal a obţinut prima sa victorie din acest campionat.

Stând de vorbă cu câţiva cetăţeni, am aflat că aceştia doresc să sărbătorească şi pe data de 1 noiembrie, când la Guşoeni vor avea loc alegeri locale parţiale. Ei vor să-i ofere lui Nicolae Concioiu un mandat întreg, convinşi că, prin calităţile sale, acesta poate să facă ceva constructiv pentru comunitate. De altfel, lucrurile realizate de acesta de la 1 februarie şi până în prezent, îl recomandă pentru această importantă funcţie.

Aceeaşi părere a fost exprimată şi de liderii judeţeni ai PSD, prezenţi weekendul trecut la lansarea candidaturii lui Nicolae Concioiu în cursa pentru fotoliul de primar. „Dacă nu l-am fi cunoscut pe Concioiu, nu l-am fi desemnat candidat. A demonstrat că este un om capabil şi ambiţios. Realizările sale din cele câteva luni în care a asigurat interimatul, nu încap pe două coli de hârtie. M-a impresionat că ştie să vorbească cu oamenii, e respectat, competent şi muncitor. Este un profesionist desăvârşit. Ştiu că, în curând, îşi va da masteratul în economie, iar recent a început şi a doua facultate. Are multe proiecte pentru Guşoeni, iar eu îl voi ajuta să le ducă la îndeplinire. Numai dacă mă împuşcă adversarii noştri politici, mă vor înlătura de la Consiliul Judeţean, dar vă spun că, altfel, n-au cum să mă împiedice. Aveţi încredere în mine când vă spun că Nicolae Concioiu merită să câştige din primul tur alegerile pentru primărie”, a apreciat Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Vâlcea. De asemenea, faţă de Concioiu, şi-au mai arătat tot sprijinul vicepreşedintele CJV Dumitru Persu, deputatul Vasile Bleotu, preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Vâlcea, Ioana Liţă, consilierul Dumitru Dobre, directorul Dumitru Lovin, precum şi primarii din Drăgăşani, Creţeni şi Amărăşti.

„Zilele trecute, m-a oprit o bătrânică pe stradă şi mi-a spus: «Faceţi cumva să scăpăm de diavolul ăsta de Băsescu!». S-a ajuns în pragul disperării, dar vă garantez că Băsescu nu va mai câştiga alegerile. Însă trebuie să dăm un prim semnal la Guşoeni că PSD-ul va intra la guvernare. Nicolae Concioiu a demonstrat că merită încrederea dumneavoastră. Pentru a-l avea primar, aveţi grijă, ajutaţi-l, pentru că se încearcă fraudarea alegerilor”, a menţionat şi Vasile Bleotu. Social-democraţii se tem că şi la Guşoeni PD-L va încerca să fraudeze alegerile. De aceea, Vasile Bleotu a recomandat vigilenţă maximă. (Simona SIMA)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button