Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Beka Kalandadze se întoarce în patria natală

* georgianul este primul stranier din istoria recentã a Ligii a IV-a vâlcene care a câştigat campionatul, acesta bifând succesul cu Oltul Ioneşti 2009

Primul stranier transferat în Liga a IV-a vâlceană se reîntoarce în ţara natală după un sezon plin de peripeţii desfăşurat pe meleagurile vâlcene. Beka Kalandadze (jucător legitimat la campioana Oltul Ioneşti 2009) a venit vara trecută la Râmnicu-Vâlcea cu scopul de a mediatiza peste hotare Parcul Naţional Cozia, în cadrul unui laborios proiect multinaţional care s-a întins pe exact 12 luni. Originar din micuţa patrie condusă de Mihail Şaakaşvili (Georgia are doar 4,7 milioane de locuitori), caucazianul a bifat mai multe meciuri în elita fotbalului judeţean din Vâlcea, susţinând că a trăit o experienţă inedită alături de Savu şi Albinaru. „Există o diferenţă de mentalitate între locuitorii din Georgia şi cei din România. Chiar şi aşa, m-am simţit excelent la Râmnicu-Vâlcea şi m-am înţeles de minune cu toţi colegii de echipă. Singurul meu regret e că nu am putut câştiga cupa şi meciul de promovare în Liga a III-a. I-am arătat tatălui meu medalia de campion obţinută cu Oltul Ioneşti 2009 şi mi-a spus că e mândru pentru mine. S-a bucurat enorm când a aflat că, în România, voi continua să fac ceea ce îmi place cel mai mult, adică să joc fotbal. Îmi pare rău că trebuie să-mi părăsesc coechipierii. Sper să mă pot reîntoarce pe viitor la Vâlcea, deoarece am multe amintiri frumoase din acest oraş”, ne-a declarat Beka Kalandadze. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button