Auto-Moto

Bateriile Originale Volkswagen… Complet încărcate, mereu sub tensiune

baterii vwŞtiaţi că

• Bateria (sau acumulatorul) este principala sursă de energie la pornirea motorului și, de asemenea, este componenta care înmagazinează energia produsă de alternator în timp ce conduceţi.
• În fiecare zi, în domeniul electronicii, se înregistrează progrese majore, și tot mai multe sisteme destinate confortului și controlului depind de rețeaua de alimentare cu energie electrică a autovehiculului.
• La temperaturi reduse, performanța bateriei de acumulatori scade semnificativ. Și totuși, iarna, un surplus considerabil de energie este necesar pentru pornirea motorului, funcționarea ventilatorului și producerea de căldură pentru interiorul autovehiculului.
• Cu precădere în călătoriile pe distanțe scurte se utilizează mai multă energie decât poate fi produsă de alternator.
• Statisticile în materie de defecțiuni, publicate de importante asociații automobilistice, arată că funcționarea defectuoasă a bateriilor de acumulatori este cauza principală a problemelor pe șosele – și nu doar în cazul automobilelor cu vechime mare.
• Din cauza căldurii intense și a timpilor de staționare mari, bateriile de acumulatori se auto-descarcă ceea ce duce la scurtarea perioadei lor de funcționare.
• Bateriile de acumulatori sunt piese consumabile. Volkswagen recomandă înlocuirea acestora după o perioadă de patru ani.
Bateriile Originale Volkswagen…
… furnizează în mod constant energia necesară motorului și altor sisteme electrice, chiar și în condiții climatice extreme.
… oferă garanția pornirii la rece pe timp de iarnă până la temperatura de -25 0C și sunt fiabile chiar și în timpul verilor foarte calde, grație consumului minim de apă.
… nu necesită deloc întreținere.
… au o rată scăzută de auto-descărcare pe întreaga durată de funcționare.
… dispun de un indicator integrat de nivel al acidului, care permite verificarea stării de încărcare a bateriei dintr-o simplă privire.
… sunt, în mod regulat, în fruntea clasamentelor testelor efectuate de institute de cercetare independente, recent într-un test al ACE Lenkrad Magazine (11/2009) câștigător fiind declarat modelul 12 V 72 Ah.
… impun noi standarde în materie de durată de funcționare. Având în vedere că sunt utilizate doar materiale superioare din punct de vedere calitativ, bateriile de acumulatori Volkswagen oferă un raport calitate / preț excelent.
Bateriile originale Volkswagen – avantajele Dumneavoastră
+ De încredere și fiabile la aproape toate temperaturile exterioare
+ Garanția pornirii la rece până la temperatura de -25 grade
+ Fără întreținere
+ Durată de funcționare impresionantă
+ Indicator de uzură integrat (indicator al nivelului acidului)

Optați pentru Piese Originale deoarece Piesele Originale Volkswagen

– au aceeași calitate ca și piesele utilizate în procesul de fabricație al autovehiculului Dumneavoastră,
– înseamnă o funcționare continuă și concomitentă a tuturor componentelor
– vă oferă cel mai bun nivel posibil de securitate, fiabilitate și performanță.
Optați pentru Piese Originale Volkswagen®. Cumpărați cu încredere de la distribuitorul dumneavoastră Nurvil Volkswagen.
Nu vă lăsaţi opriţi de iarnă. Verificati starea bateriei la Service-ul dumneavoastră autorizat Nurvil Volkswagen din Rm.Vâlcea, Râureni nr.38. Pentru orice eventualitate am pregătit pentru dvs. oferte speciale: Baterie originală Volkswagen: începând de la 275 RON inclusiv TVA!
Solicitaţi oferta dumneavoastră la Nurvil Service Volkswagen – telefon 0250.703.621, 0250.703.622, e-mail programari-vw@nurvil.ro.

Nurvil Rm.Valcea, Departament Marketing Volkswagen

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button