Liga II

Bătaie între vâlceni, la Petroşani

Dinescu-Gaman1• Irinel Găman a sărit la bătaie şi l-a lovit pe doctorul Dinescu • ex-craioveanul a fost exclus imediat din lot

După intrarea în teren a ex-craioveanului Ionuţ Luţu, la Jiul Petroşani, pentru jucătorii vâlceni au urmat multe momente dificile. Driblingurile lui Hagi-Luţu au rupt aplauze şi au creat spectacol. De reuşitele sale s-a bucurat adesea şi Irinel Găman, jucătorul de rezervă al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, acesta ironizându-şi în repetate rânduri colegii. Faptul că Găman a început să râdă de colegii săi şi să-i desconsidere, n-a fost pe placul celorlalţi jucători de pe bancă şi nici a oficialilor. „Băi, băiatule, dar nu termini odată cu miştourile!” – i s-a reproşat lui Găman de un membru al echipei medicale, iar doctorul Dinescu i-a atras atenţia lui Irinel că normal ar fi să aibă o altă atitudine faţă de colegii săi.

Discuţia a fost încordată, iar tensiunea de pe margine a crescut până la final când lui Găman i s-a reproşat tot mai vehement atitudinea anti-CSM. În loc să-şi ceară scuze, Găman a sărit la bătaie şi l-a lovit pe doctorul Dinescu spre stupefacţia tuturor. Cu greu au fost stăpâniţi ceilalţi jucători de rezervă să nu sară în apărarea doctorului, iar oamenii de ordine din Petroşani se amuzau copios înainte să intervină: „Lasă-i bă, că proştii se bat între ei!”
Gazdele susţin că un alt conflict, însă de mică amploare, a fost între antrenorul Alin Artimon şi atacantul petroşănean Andrei Antohi, dar astfel de „înţepături” sunt frecvente la finalul partidelor tensionate. Publicul a fost şi el ostil. În timp ce gazdele felicitau şi aplaudau echipa noastră, din tribună s-au auzit expresii de genul „Cu voi în C!” s-au „Aţi vândut meciurile să nu promovaţi, acum vreţi puncte să nu retrogradaţi?”
Revenind la scandalul creat de Irinel Găman, conducerea clubului a pus de o şedinţă ad-hoc cu jucătorii la vestiare şi decizia a fost tranşantă. Pe loc Irinel Găman a fost îndepărtat din lotul echipei CSM şi el a devenit istorie pentru gruparea din Zăvoi. (F.M.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button