Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Aurel Vlădoiu, prezent la Ziua Comunei Costeşti

Deputatul PSD Aurel Vlădoiu a participat, vineri, la manifestările prilejuite de sărbătorirea zilei localităţii Costeşti, cu acest prilej social-democratul transmiţând întregii comunităţi mesaje de felicitări, ataşament şi susţinere în orice proiect.

Parlamentarul a fost prezent, alături de primarul Ion Stoican şi viceprimarul Toma Peştereanu, la cea de-a V-a ediţie a întâlnirii fiilor satului, intitulată „La obârşie, la izvoare”, după care a urmărit spectacolul organizat la Căminul Cultural „Constantin Popian”. Deputatul Aurel Vlădoiu a vizitat din nou şi lăcaşurile de cult din zonă. S-a rugat alături de preoţii de la Mănăstirea Bistriţa, dar şi de cei de la Bisercia 44 de izovare, unde, după cum probabil se ştie, a fost sfinţită apa care alimentează întreaga comună. După amiază, reprezentantul PSD a făcut şi un scurt tur al localităţii, primarul şi viceprimarul prezentându-i stadiul mai multor obiective de investiţii, dar şi nevoile imediate ale localităţii. În a doua parte a zilei, împreună cu aleşii locali, social-democratul a înmânat premii şi diplome celor 77 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.
La finele săptămânii trecute, deputatul Aurel Vlădoiu a continuat deplasările şi în celelalte localităţi din colegiul său uninominal. La Bărbăteşti, a participat la sfinţirea unei troiţe construită de primarul Constantin Banacu cu sprijinul enoriaşilor din comună. Aici, de asemenea, a dorit să afle dacă lucrările la proiectul integrat pe Măsura 3.2.2 – PNDR au fost demarate fără probleme şi a creionat o listă cu obiectivele pe care trebuie să le susţină la Parlament sau Consiliul Judeţean. 
Aurel Vlădoiu a revenit weekendul trecut şi în mijlocul comunităţii din Păuşeşti Otăsău, unde a purtat discuţii cu localnicii, atât pe teme legate de nemulţumirile lor faţă de actualii guvernanţi cât şi de problemele pentru care parlamentarul ar putea interveni să se rezolve. În urma dialogului cu cetăţenii, deputatul PSD a decis să înceapă orientările asupra unor persoane care să-i reprezinte partidul la viitoarele alegeri locale, la Păuşeşti Otăsău social-democraţii având în acest moment o reprezentare destul de slabă. De altfel, prim-vicepreşedintele PSD Vâlcea doreşte ca, în perspectiva competiţiei electorale din 2012, toate organizaţiile din colegiul Horezu să înceapă pregătirile încă de pe acum, astfel încât să nu se trezească în situaţia ca, pe ultima sută de metri, să-şi caute candidaţi pentru funcţiile de primari sau consilieri locali.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button