FotbalDiverse

Au început 52, au mai rămas 34 de formații! Cupa Satelor continuă!

În această toamnă, la Vâlcea s-a dat startul unei noi ediții a Cupei Satelor la fotbal juvenil. Prin implicarea reprezentantului echipelor de copii și juniori în Comitetul Executiv al AJF, Marian Deaconescu, participarea a fost iar numeroasă. 52 de formații s-au aflat la start. S-a desfășurat prima etapă. Din 52 de formații au mai rămas în competiție 34. Lupta continuă! Au fost stabilite opt zone. Astfel, la Șirineasa se luptă pentru supremație echipele din Mihăești, Lădești, Scundu și din localitatea gazdă, Șirineasa; la Perișani au fost repartizate echipele din Țara Loviștei, dar nu numai, respectiv Titești, Câineni, Boișoara, Voineasa, alături de Perișani; la Stoilești s-a stabilit să joace Drăgoești, Galicea și Olanu, alături de echipa gazdă; pe stadionul din Mateești formația locală intră în competiție alături de Alunu, Livezi, Sinești și Grădiștea; Mădulari, Măciuca, Laloșu și Făurești se înfruntă la Mădulari; Stoenești, Pietrari, Slătioara și Oteșani joacă pe terenul din localitatea administrată de Freddy Dumbravă, Stoenești; La Vlădești își dispută supremația, alături de echipa gazdă, Păușești Măglași, Muereasca și Nicolae Bălcescu, iar în zona 8 au fost repartizate Popești, Roești, Lăpușata și Stroești, meciurile urmând a se disputa la Popești.

”Mulțumesc profesorilor de sport și domnilor primari, fără de care nu puteam organiza această competiție și turneele regionale! Au fost cu toții receptivi și m-au ajutat foarte mult”, a transmis Marian Deaconescu.

Din cele 34 de echipe rămase, sita va cerne și vor continua în competiție doar 16 formații. Turneul final, cu cele mai bune patru echipe, va fi începând cu 20 martie, la Rm. Vâlcea. Câștigătoarea Cupei Satelor va fi desemnată pe 23 martie 2024.

 

Articole Similare

Back to top button