Acasă Liga IV ”Au fost perioade în care jucătorii erau entuziaşti şi voiau să jucăm...

”Au fost perioade în care jucătorii erau entuziaşti şi voiau să jucăm meciuri amicale, apoi s-au speriat şi nu au mai dorit”

560
0

În perioada de pauză competiţională, jucătorii de la Minerul Berbeşti s-au întâlnit rar. Au jucat un amical la Sineşti şi au mai fost în judeţul vecin, pentru un test cu echipa din Scoarţa. Gorjenii au vrut să repete experienţa, însă ”minerii” nu au mai dat curs invitaţiei.


”În ultima perioadă, nu am mai vorbit cu jucătorii atât de des. Au fost perioade când erau entuziaşti şi voiau să jucăm meciuri amicale, apoi, când au apărut multe cazuri de COVID-19, s-au speriat şi nu au mai dorit. Acum nu e nici vremea prielnică, terenurile sunt grele. Înainte, mai jucat şi la sală. Din noiembrie şi până în aprilie închiriam sala şi făceam mişcare acolo. În pandemie nu a mai fost posibil. Aşteptăm să vedem şi noi ce se întâmplă. Nu pot să spun acum dacă participăm în competiţie sau nu pentru că nu ştim condiţiile. Când vom avea ceva clar, mergem la Primărie şi vedem care sunt posibilităţile. Acum nici bugetele nu sunt aprobate. E clar că jucătorii nu-şi vor plăti din buzunarul propriu eventualele teste. Ei vor să şi le facă, dar nu să suporte cheltuielile. Oricum ar fi, îi vom informa, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată. Noi nu trebuie să fim anunţaţi cu mult înainte că încep competiţiile. Nu avem nevoie de timp pentru reacomodarea la efort, ci doar de câteva zile, ca să putem face formalităţile. Oricum, nu ştiu dacă e oportună organizarea unui campionat cu un singur tur. Cui foloseşte? Ca să ne dezmorţim, poate ar fi mai potrivite nişte turnee, cu 3-4 echipe, să jucăm în cuplaj, dacă se acceptă. Trebuie să vedem, după această pauză lungă şi câţi jucători mai rămân. Unii sunt înaintaţi în vârstă şi nu ştiu dacă mai sunt dispuşi să revină”, a spus Laurenţiu Gherghe, oficialul echipei din Berbeşti.

Pe lângă un răspuns din partea AJF, apropiaţii formaţiei din Berbeşti mai aşteaptă şi decizia Companiei Naţionale de Investiţii, în privinţa stadionului. Proiectul se află în licitaţie de câteva luni. Dacă în acest an vor începe lucrările de modernizare a bazei sportive, Minerul se va muta la Sineşti sau Mateeşti pentru a juca în Liga a V-a (fosta Ligă a IV-a). Lotul nu va suferi modificări majore. Până acum au plecat doar doi jucători, Purdă şi Dragoş Mihai, împrumutaţi la Mateeşti.