Liga III

Au fost, au văzut, au…pierdut!

* în Bănie, trupa din Lăpuşata nu a avut nicio şansă în privinţa victoriei

Fără a putea apela la formula standard de joc (cea prin care a câştigat majoritatea partidelor din actualul sezon), FC Ghecon a plecat vinerea trecută la Mătăsări, a văzut cam cum stă treaba pe-acolo şi s-a întors acasă… cu mâna goală, fără a obţine măcar un punct din confruntarea cu formaţi Prometeu, din Bănie. În această partidă, care a contat pentru etapa a XIII-a, din lotul echipei vâlcene au absentat antrenorul-jucător Iulian Roşoagă (pentru cumul de patru cartonaşe galbene), Ovidiu Ciortan şi Cosmin Ursu – ambii posesori ai unui „roşu” şi Dan Stanciu (care, de două etape, este accidentat), astfel că şansele la o victorie în Craiova au fost, din start, subţiri. De asemenea, după acest meci, Muşuroaia şi Iordache au încasat câte un „galben” şi vor sta pe tuşă în următoarea etapă.

Lupu a văzut roşu în faţa ochilor

La Prometeu acasă, pe „Lupu” Bârlogeanu l-au cam lăsat nervii şi a fost trimis de arbitrul de centru în afara terenului de joc, după ce i-a adresat acestuia mai multe „urări de bine”, cu mult înaintea sărbătorilor de iarnă. Conform antrenorului Iulian Roşoagă, adversarii au practicat pe toată durata partidei un joc extrem de dur, „trei vâlceni având la pauză gleznele umflate, în timp ce Iordache purta cu mândrie pe tricou… talpa de pe bocancul unui adversar”. Prometeu a marcat golurile partidei în minutul 12, prin jucătorul Bălă, acesta fiind autorul unei „duble”, în minutele 12 şi 45.

Victorie cu Mătăsari sau adio gologani!

Vinerea aceasta, echipa de fotbal Minerul Mătăsari va face o scurtă vizită în „ocna” din Berbeşti, acolo este aşteptată ca pe pâinea caldă de Roşoagă, Ursu şi compania. Deputatul Dan Mazilu şi-a înştiinţat jucătorii că, în cazul unui eşec, aceştia ar putea să-şi ia adio de la salariu pentru o bună perioadă de timp şi să petreacă sărbătorile cu buzunarele goale. „Îi aşteptăm pe «mineri» ca la Posada. Trebuie să câştigăm pentru a ne asigura sărbători fericite. Fiecare dintre noi are nevoie de bani, iar victoria cu Mătăsariul e singura noastră salvare”, a mai adăugat Roşoagă.

Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button