Liga IV

AS Şirineasa contestă cartonaşul roşu primit de Bădălan în derbiul cu Damila

Sararu Dan* „Ştiam că nu ne putem ridica la nivelul liderei Ligii a IV-a, dar ne-am dorit înainte de toate să nu fim învinşi în urma unor astfel de decizii controversate ale arbitrilor”, ne-a spus primarul Dan Săraru

Doar o repriză a rezistat echipa primarului Dan Săraru în faţa liderei Ligii a IV-a, Damila Măciuca. AS Şirineasa a deschis scorul prin Bădălan, a mai avut apoi o altă ocazie importantă de a majora diferenţa, dar norocul n-a fost de partea elevilor lui Dobrin Ionescu, care n-au putut să producă surpriza rundei. La pauză însă, scorul era totuşi egal, 1-1, dar raportul de forţe din teren se diminuase „după eliminarea gratuită” – aşa cum consideră cei de la AS Şirineasa – a marcatorului golului, Bădălan, unul dintre jucătorii de bază.
„În minutul 30, Bădălan a fost eliminat, iar faptul că am evoluat în inferioritate numerică pe teren a cântârit decisiv până la final. Un lucru este cert: nu se impunea în niciun caz ca arbitrul Laurenţiu Mosor să-l elimine pe Bădălan, toţi cei prezenţi au avut aceeaşi părere, fotbalistul nostru nu trebuia să primească mai mult decât un cartonaş galben. Faza a fost destul de simplu de judecat: după un corner al nostru, cei de la Damila au plecat pe contraatac, iar la 45 de metri de poartă, la un duel aerian, vârful advers a fost blocat de Bădălan, care a atins însă şi mingea. Nu trebuia eliminat poate şi pentru că nu era ultimul apărător, dar centralul Mosor n-a ezitat nicio clipă să-l dea afară pe fotbalistul nostru. Ştiam că nu ne putem ridica la nivelul liderei Ligii a IV-a, dar ne-am dorit înainte de toate să nu fim învinşi în urma unor astfel de decizii controversate ale arbitrilor”, ne-a spus Dan Săraru. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button