Liga IV

AS Mihăeşti – AS Şirineasa 1-4

Cinci goluri, trei puncte

* deşi au marcat chiar şi în propria poartă, fraţii Fistogeanu şi compania au reuşit să obţină un succes important în economia clasamentului 

Formaţia primarului Dan Săraru a fost cea mai câştigată după etapa de sâmbătă, 17 aprilie, dintre echipele aspirante la podiumul Ligii a IV-a. A profitat de rezultatele înregistrate la Drăgăşani şi pe CSŞ, astfel că acum se gândeşte cu speranţă la locul 3. AS Şirineasa a învins în deplasare fără drept de apel pe AS Mihăeşti, cu 4-1. A încheiat conturile cu echipa antrenată de Ion Lazăr încă din prima repriză. Andrei Fistogeanu a deschis scorul, Rachina a majorat avantajul oaspeţilor la 2-0, iar Adrian Fistogeanu a stabilit scorul pauzei, de 3-0 pentru formaţia din Şirineasa. Gazdele au redus din handicap dintr-o greşeală. Portarul echipei din Şirineasa a degajat imprecis, într-un coechipier, în Răducea, balonul revenind în poarta oaspeţilor. S-a făcut 3-1, însă mihăeştenii n-au avut forţa să-şi încurce adversara. Andrei Fistogeanu a închis tabela la scorul de 4-1 pentru AS Şirineasa, formaţie pentru care s-a mai evidenţiat, ca de obicei, alături de cei doi fraţi golgheteri şi George Popolan, coautor la trei dintre cele patru goluri marcate de echipa primarului Dan Săraru.

Dan Săraru: „Avem şanse să ne îndeplinim obiectivul” 

Victoria obţinută, coroborată cu rezultatele înregistrate de CSM Drăgăşani, Dinamo Rm. Vâlcea şi chiar Damila Măciuca, au sporit şansele formaţiei AS Şirineasa de a prinde podiumul clasamentului. Cu alte cuvinte, de a-şi îndeplini obiectivul trasat de primarul Dan Săraru. După meciul de la Mihăeşti, AS Şirineasa a urcat pe locul 5, la egalitate de puncte cu Dinamo, clasată pe 4, dar şi la doar cinci puncte distanţă de locul 3, aparţinând formaţiei Damila Măciuca. „S-au înregistrat anumite rezultate-surpriză, care ne avantajează. În aceste condiţii, cred că avem şanse să ne îndeplinim obiectivul, clasarea în primele trei echipe ale Ligii a IV-a. Cred că jucătorii vor să mă determine să bag mâna adânc în buzunar, pentru am fixat o primă destul de mare pentru îndeplinirea obiectivului”, a precizat primarul din Şirineasa.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button