Liga V

AS Marlaur – Minerul Ocnele Mari 2-0

Cu paşi repezi spre podium

* „Englezu” şi compania au reuşit să-şi revină miraculos în retur, ajungând acum la doar un punct distanţă de locul 3

Startul campionatului i-a luat prin surprindere pe jucătorii de la AS Marlaur care, chiar dacă au pornit încrezători la drum, având ca obiectiv ocuparea primului loc, în teren n-au reuşit să impresioneze. Au ajuns astfel la un moment dat pe locul 12 în clasament, între ultimele echipe ale seriei I din Liga a V-a. În pauza de iarnă s-au efectuat, însă, nişte transferuri, situaţia a fost reanalizată, AS Marlaur s-a reorganizat, iar în retur a redevenit echipa de temut cunoscută de toată lumea. Marian „Englezu” Căruntu şi compania au mers din bine în mai bine, ajungând acum, pe final de sezon, la doar un punct distanţă de podiumul clasamentului. După ce în urmă cu două etape a reuşit să producă surpriza şi să o scoată pentru moment din lupta pentru promovare pe AS Căzăneşti, AS Marlaur a făcut o greşeală, a călcat strâmb, astfel că a pierdut teren în faţa altor formaţii. Meciul din runda trecută, din deplasare, cu Oltul Dăeşti, a fost omologat cu scorul de 3-0 pentru echipa ce gazdă, asta pentru că un jucător de la AS Marlaur l-a lovit la un moment dat pe arbitrul Marcel Carabageac, care a fluierat sfârşitul jocului înainte de vreme. Greşeala de atunci a fost, însă, reparată în runda de duminică, 23 mai, când AS Marlaur a întâlnit pe teren propriu ocupanta locului 3, pe Minerul Ocnele Mari. Gazdele au început mai timorate jocul, fiind penalizate pentru jocul ezitant din debut în minutul 15, când centralul Croitoru a acordat penalti echipei reprezentată de Constantin Dina. Minerul a ratat şansa de a trece la timona partidei, Cacoveanu dându-i oportunitatea portarului Popescu („Piţac”) să se evidenţieze. Lovitura de pedeapsă a fost ratată, astfel că meciul a continuat să fie echilibrat. Ratarea lui Cacoveanu le-a tăiat, însă, din elan oaspeţilor, care şi-au pierdut încrederea. Au rezistat ritmului impus doar până la pauză, în partea secundă cedând teren. Cosma a deschis scorul pentru AS Marlaur, iar apoi Lepşa, cu un euro-gol, a majorat avantajul gazdelor la 2-0, rezultat consemnat şi la finalul întâlnirii. Astfel, AS Maralaur a reuşit să profite de şansa avută şi de jocul rezultatelor, ajungând acum la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4 şi la doar un punct distanţă de Minerul Ocnele Mari, clasată pe locul 3 în seria I. (S.S.)

Articole Similare

2 Comments

  1. Nu mai scrieti de Englezu , Raul ala a inviat echipa iar daca nu erau furati de albitri in retur in meciurile cu UNIREA , GALICEA SI DAESTI , baietii astia faceau punctaj full pana la sfarsit ! Furati e un cuvant urat spus , lipsa de experienta a albitrilor ce ii are AJF ul strica echipe . Bine a patit Carabagiac ca a luat o palma , ultimele 3 meciuri arbitrate de el au fost cu scandal ! Respect !

  2. cu unirea furati ?/:)

    a ratat rosca de 2 ori singur cu portaru,a vrut sa intre cu ea in poarta si n-a reusit.si-au dat autogol ei,cum sa fie furati :))

Lasă un răspuns

Back to top button