Liga V

AS 2009 Popeşti, la doar un punct de primul loc

Formaţia antrenată de Cătălin Sima se află foarte aproape de îndeplinirea obiectivului. De fapt, de întrecerea aşteptărilor, pentru că AS 2009 Popeşti şi-a propus la începutul sezonului o clasare pe podium la finalul turului de campionat, pe care nu are cum să o rateze. Vrea totuşi mai mult, pentru că acum, cu doar câteva zile înainte de finalul primei părţi a sezonului, popeştenii lui Sima se află la doar un punct în spatele liderului, deci n-ar fi exclus să poată deveni chiar campioni de iarnă. Totul depinde de ultima etapă a campionatului.

Până atunci, însă, AS 2009 Popeşti a căutat să-şi facă treaba la fel de bine ca în runda trecută, când a câştigat cu 10-0 în faţa Ştiinţei Grădiştea, şi în faţa formaţiei Inter Lăpuşata. Sima şi compania s-au temut de un joc greu, ţinând cont de faptul că în runda precedentă interiştii au încurcat planurile „experţilor”. Nu s-a întâmplat acest lucru şi acum, AS 2009 câştigând lejer partida cu Inter. Dima, dintr-o lovitură liberă, a stabilit scorul pauzei, de 1-0 pentru gazde, Alex Şerban şi apoi Niţu spulberând orice speranţă a oaspeţilor. La 3-0, popeştenii au avut un moment de relaxare, echipa din Lăpuşata reducând din handicap prin Gherman. S-a terminat 3-1 pentru AS 2009 Popeşti, o victorie aplaudată de spectatorii gazdă, atraşi la stadion de „şeful de galerie”, Ion Amza, care s-a folosit de o staţie pentru a anima atmosfera în timpul partidei de la Popeşti.

Altfel, misiunea celor de la AS 2009 Popeşti nu se opreşte aici. „Avem un meci greu în ultima etapă, pe terenul formaţiei Saldi Cernişoara, acolo unde nici una dintre primele clasate, Experti Popeşti sau Olteţul Zătreni, nu a reuşit să câştige. Mergem noi să spargem gheaţa”, a atenţionat Cătălin Sima. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button