Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

AS 2009 Popeşti – Fauru Livezi 1-0

Se vede Liga a IV-a

* Cătălin Sima şi compania au profitat de remiza de la Zătreni dintre Olteţul şi Real Cernişoara şi au trecut pe primul loc în clasamentul seriei a IV-a

Meciul din tur dintre AS 2009 Popeşti şi Fauru Livezi n-a fost unul liniştit. Au existat anumite incidente, drept pentru care era de aşteptat ca acum, în retur, să iasă, de asemenea, scântei. Contrar aşteptărilor, însă, meciul a decurs în limitele normalităţii, fără scandal. Oaspeţii au dat o replică tăioasă, demonstrând că nu degeaba ocupă unul dintre locurile fruntaşe din seria a IV-a. Au fost aproape de a o încurca pe AS 2009 Popeşti, dar până la urmă Cătălin Sima şi colegii săi s-au putut bucura de succes. Popeştenii au avut emoţii că ar putea ieşi definitiv din lupta pentru titlu până prin minutul 70, când Dima a prins un şut de la vreo 20 de metri, învingându-l pe portarul advers. A fost singurul gol al întâlnirii, deşi echipa gazdă a mai avut şanse de a înscrie. Cea mai importantă, în minutul 15, când centralul le-a acordat gazdelor o lovitură de pedeapsă. Liderul formaţiei popeştene, poştaşul Cătălin Sima a ratat, însă, penaltiul, fiind aproape de a îngropa visul său şi al coechipierilor. S-a intrat la pauză la egalitate 0-0, Dima, cum am precizat, făcând diferenţa spre finalul întâlnirii. Oaspeţii au avut şi ei o şansă importantă de a înscrie prin Staicu Păun, dar şutul acestuia a fost parat de portarul gazdelor. Astfel, AS 2009 Popeşti s-a bucurat la final de un succes ce a echivalat cu instalarea pe primul loc în seria a IV-a. Popeştenii au devansat echipa din Zătreni, care a făcut un nou pas greşit, remizând pe teren propriu, scor 3-3, în faţa Realului din Cernişoara.

„Mai avem de câştigat trei finale pentru a promova”

Deşi au sărbătorit după etapa de duminică, popeştenii au rămas totuşi cu picioarele pe pământ, fiind conştienţi că lupta pentru promovare nu s-a încheiat. „Am întâlnit o echipă bună astăzi (n.r. duminică, 23 mai), Fauru Livezi, care a jucat fotbal. A fost un meci disputat, destul de greu pentru noi. Chiar eu l-am făcut să fie greu, ratând un penalti la 0-0, în prima repriză. E bine totuşi că am câştigat şi am reuşit astfel să profităm de remiza de la Zătreni. Am trecut pe primul loc în clasament, dar lupta încă nu s-a încheiat. Mai avem de câştigat încă trei finale până la Liga a IV-a. Urmează un meci dificil la Grădiştea, cu Ştiinţa, apoi ne deplasăm la Lăpuşata, urmând a încheia sezonul pe teren propriu. Vom juca în ultima etapă cu Saldi Cernişoara”, ne-a informat Cătălin Sima, antrenorul-jucător al AS 2009 Popeşti, noul lider al seriei a IV-a. (S.S.)

Articole Similare

5 Comments

  1. nu zici bine postas>>>>>>>>>>>>> mai aveti 15 milioane de dat in ultimile 3 etape….asta cu referire la ultima etapa….asta e ..uni au sprijin altii nu…felicitari….

  2. la ce te referi cercele???daca am dispune de atatia bani pe cat crezi u ar fi ft bn.am jucat intotdeauna pe teren si poate deaia suntem acum pe primu loc.miai zis ca la roiesti ati aranjat,mai bn aranjati cu real ca uite va facut-o.Oricum inca nu am castigat campionatu,mai avem 3 etape ft grele.

  3. mai faceti o functie pentru ca sigur o va lua postasul ca la echipa le are pe toate la meciul trecut a fost antrenor si capitan de echipa si a maturat si in vestiar este bun la toate.ceea ce e bine este ca sau micsorat pensiile si pensionarii nu mai pot lasa spaga pentru postas asa ca nu va mai avea cum sa castige anumite meciuri.am inteles ca nici primaria nu va mai da bani pentru ca primarul a inteles ca postasul toata viata a fost tradator si ca stie ca va sprijini pe aurora la candidatura si nu pe el asa ca postasul va avea o surpriza in vii tor ,,casa aflati numele meu cititi comentariile de data trecuta

  4. bai cercel esti penibil ,noi nu am dat niciun ban la echipe….suntem pe primul loc pt ca baietii merita,au muncit din greu ca sa ajunga acolo si este o echipa creata de la 0 si totul se datoreaza postasului…asa k nu mai face tu figuri k noi nu mituim ekipele.stai kuminte in banca ta si vezi de fotbalul tau k de zatreni nu s-a legat nimeni.hai ciao te-am pupat pe portofel si……..hai AS 2009 POPESTI(in D).campioana.:):):)

  5. Costele esti inconfundabil.te-am recunoscut prin grija ta permanenta pe care o ai, de cand ai pierdut alegerile.pentru postasi si Aurora.

Lasă un răspuns

Back to top button