Liga II

Artimon, inspirat când a ales echipa de start

Cu multe indisponibilităţi în lot şi obligat să improvizeze adesea, antrenorul Alin Artimon a fost inspirat înaintea partidei de la Deva şi asta s-a văzut nu doar în rezultat, ci şi în prestaţia celor trimişi în teren.

Tufişi a rămas pe bancă

Prima schimbare surprinzătoare s-a produs pentru postul de portar. Când toată lumea se aştepta să-l vadă pe Robert Tufişi între buturi, pe raportul de joc a fost trecut ca titular Rusandu. Acesta a dat garanţia că este refăcut după o accidentare ce l-a ţinut deoparte de echipă, iar intrarea sa a fost una cu noroc, Adi Rusandu respingând mingea şutată pe centrul porţii la penalty-ul gazdelor, din minutul 41. Chiar dacă nu a jucat, Robert n-a fost trist după meciul de la Deva, el bucurându-se cu antrenorii şi jucătorii pentru cele trei puncte câştigate. Mulţumirea cea mai mare a portarului Robert Tufişi a fost aceea că au început să apară şi rezultatele muncii intense de fiecare zi pe care o depune alături de Alin Artimon şi Dumitru Teleşpan.

Iulian Popa a lipsit

Autor a două goluri în meciul cu Arieşul Turda de etapa trecută de pe teren propriu, Iulian Popa n-a fost nici măcar rezervă la meciul de la Deva. Misterul acestei absenţe a fost lămurit de cătra antrenorul Alin Artimon, acesta spunând că i-a permis tânărului mijlocaş să lipsească de la meciul cu Mureşul pentru a fi prezent la o nuntă. Fratele lui Iulian Popa s-a însurat, iar conducerea tehnică a CSM-ului l-a învoit pe „Popică” pentru două zile.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button