Diverse

Apelează la servicii profesionale de reparaţii și recondiționări

Pentru performanțe optime ale mașinii tale, apelează la servicii profesionale de reparatii și recondiționări turbosuflante cu garantie extinsa de 3 ani fără limită de km. Atelierul OKalba Turbo oferă o gamă variată de servicii și produse, având o vastă experiență de peste 10 ani în domeniu.

Reparatii Turbosuflante

Atelierul efectuează reparatii complete pentru turbosuflante, oferind și piese pentru acestea, cum ar fi miezul turbina, supapa vacuum, etc. De asemenea, se oferă diagnoză gratuită pentru problemele cu turbina, iar reparatiile sunt efectuate cu promptitudine și profesionalism.

Reparatii injectoare diesel și reparatii injectoare benzina

OKalba Turbo oferă servicii de reparatii pentru injectoare diesel și benzina, asigurând verificare și curățare a acestora pentru o funcționare optimă a mașinii.

OKalba Turbo oferă servicii de reparatii pentru injectoare diesel și benzina, asigurând verificare și curățare a acestora pentru o funcționare optimă a mașinii. Acest atelier dispune de o vastă experiență și oferă soluții profesionale și prompte pentru nevoile auto.

Reparatii baterii hybrid

Bateriile auto electrice și hibride sunt atent verificate și testate în condiții de maximă siguranță, iar atelierul efectuează reparații și diagnosticare pentru acestea.

Atelierul OKalba Turbo oferă servicii de reparații pentru bateriile auto electrice și hibride, asigurând verificare și testare atentă în condiții de maximă siguranță. Aparatura profesională de ultimă generație este folosită pentru a asigura că bateriile reparate de tip nichel-metal, Litiu-Ion și plumb-acid funcționează la parametri optimi pentru o călătorie sigură și confort sporit. Echipa dedicată a atelierului oferă cele mai optime soluții de diagnosticare, recondiționare și reparare a bateriilor auto hibride și electrice, asigurându-se că fiecare situație este gestionată cu atenție distributivă și că problemele sunt rezolvate în cel mai scurt timp posibil. Pentru mai multe informații și pentru a beneficia de aceste servicii profesionale, puteți contacta atelierul la numărul de telefon 0753815254.

Curatare FAP – Reparatii Filtre de Particule DPF / FAP

Se oferă servicii profesionale în domeniul filtrelor de particule, inclusiv curățare și regenerare pentru autoturisme și autoutilitare, fără solventi sau spalare, cu o eficiență extrem de ridicată.

Atelierul OKalba Turbo oferă servicii profesionale în domeniul filtrelor de particule, inclusiv curățare și regenerare pentru autoturisme și autoutilitare, fără solvenți sau spălare, cu o eficiență extrem de ridicată. Acest atelier se angajează să ofere soluții de calitate pentru nevoile mașinii dumneavoastră, asigurându-se că fiecare filtru de particule este tratat cu atenție și profesionalism pentru a asigura o funcționare optimă a vehiculului.

Piese de schimb

Atelierul dispune de un stoc foarte mare de piese și componente de schimb, asigurând livrarea și promptitudinea dorită.

Pentru mai multe detalii și comenzi, se poate contacta atelierul prin e-mail la office@okalba-turbo.ro sau telefonic la numerele 0753815254, 0753439488, 0726408253. Programul de lucru pentru comenzi online este de luni până sâmbătă între orele 8:30 – 22:00, iar pentru comenzi telefonice de luni până vineri între orele 10:30 – 16:00.

Pentru a beneficia de servicii de reparații și recondiționări de înaltă calitate pentru mașina ta, OKalba Turbo este o alegere de încredere, oferind soluții profesionale și prompte pentru nevoile tale auto.

La finalul articolului, vă încurajăm să profitați de avantajele oferite de atelierul nostru. 80% din reparatiile noastre sunt realizate la distanta prin expediere / reexpediere.

Din punct de vedere logistic, activăm în toată România, în toate orașele țării. Avem clienți și locații de expediere/reexpediere în diverse zone, precum reparatii injectoare Timisoara , reparatii injectoare Cluj , reparatii injectoare Bistrita , reparatii injectoare Brasov , reparatii injectoare Covasna , reparatii injectoare Harghita , reparatii injectoare Hunedoara , reparatii injectoare Mures , reparatii injectoare Sibiu și multe altele.

Indiferent de locația dumneavoastră din România, puteți beneficia de serviciile noastre profesionale. Contactați-ne pentru a obține soluții prompte și eficiente pentru nevoile auto ale mașinii dumneavoastră.

Articole Similare

Back to top button