Liga IV

Ape tulburi la Frânceşti

* echipa lui Nicu Strâmbeanu a pierdut duelul cu FC Băbeni şi şi-a complicat din nou situaţia, până la finele turului fiind greu de crezut că va mai câştiga vreun punct

Sâmbăta trecută, Victoria Frânceşti a ratat şansa de a scăpa momentan de griji în ceea ce priveşte retrogradarea. Echipa lui Nicu Strâmbeanu a fost înfrântă, pe teren propriu, de FC Băbeni, şi a coborât, din nou, între ultimele 4 clasate.  „Practic, ne-am bătut iarăşi singuri! După ce portarul Adi Glodeanu s-a accidentat grav în meciul de la Măciuca, a trebuit să improbizăm şi să jucăm între buturi cu un jucător de câmp, Nicu Dima. În aceste condiţii, era clar că vom avea probleme cu FC Băbeni, iar de ceea ce ne-am temut nu am scăpat. Am încasat primul gol după o centrare de la 30 de metri, la care portarul nostru a ieşit greşit, mingea l-a depăşit şi a intrat în plasă. Şi al treilea gol l-am primit tot în urma unui şut de la distanţă. Din păcate, după 1-1 la pauză, am jucat slab în startul reprizei secunde, am încasat două goluri, iar apoi am alergat în continuu după egalare. Am reuşit să înscriem o dată, dar până la final am irosit cu nonşalanţă alte 3-4 oportunităţi de a marca”, ne-a spus Nicu Strâmbeanu.
Veteranul Vasile Burete a ieşit din nou la rampă, înscriind un eurogol (şut năprasnic din afara careului de 16 metri), pentru trupa lui Nicu Strâmbeanu înscriind şi Alin Roman. „Una peste alta, n-am jucat rău cu FC Băbeni, doar ghinionul ne-a privat de un rezultat pozitiv. În orice caz, chiar dacă am pierdut în faţa unei echipe care e angrenată de asemenea în lupta pentru evitarea retrogradării, ca şi noi, campionatul încă se joacă. Avem şanse de a ne salva, returul va fi cu adevărat interesant, sunt sigur că va fi un sezon tare, nu se poate spune că se cunosc deja echipele care vor pica în Liga a V-a”, a mai precizat Strâmbeanu.
Finalul turului va fi cu adevărat unul dificil pentru Vasile Burete & Co., fiecare dintre adversarele pe care elevii lui Strâmbeanu le vor înfrunta fiind clasate pe poziţii superioare în clasamentul Ligii a IV-a. Victoria Frânceşti mai are de jucat, până în pauza competiţională, cu Voinţa Orleşti (deplasare), AS Şirineasa (acasă) şi Dinamo 2007 Rm. Vâlcea (deplasare). (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button