Liga IV

Ambiţie mare în sudul judeţului

* Olteţul Zătreni îşi joacă existenţa în duelurile cu Viitorul Valea Mare, Olteţul Alunu şi Unirea Păuşeşti Măglaşi

Viitorul Valea Mare şi Olteţul Zătreni – nou-promovate în Liga a IV-a – se vor întâlni la finele săptămânii într-unul dintre cele mai interesante dueluri ale etapei a XIV-a, esenţial în lupta pentru evitarea retrogradării. „Vom avea parte de un examen extrem de dificil la Diculeşti, împotriva celor de la Viitorul Valea Mare. Va fi un meci în care se vor duela două echipe ambiţioase, aşa că este de aşteptat ca spectacolul fotbalistic să primeze. Sper să facem un meci bun şi să ne întoarcem acasă cu minim un punct”, ne-a precizat antrenorul fotbaliştilor din Zătreni, Nicolae Vîlcu.
Pentru Olteţul Zătreni importante vor fi însă şi duelurile cu Olteţul Alunu şi Unirea Păuşeşti Măglaşi, despre care Nicolae Vîlcu spune că pot decide chiar soarta echipei din comuna primarului Constantin Liţoiu. „S-ar putea să ne retragem din campionat dacă nu câştigăm aceste două meciuri. Avem nevoie ca de aer de 6 puncte, pentru a intra liniştiţi în iarnă şi a nu ne compromite şansele de a evita retrogradarea. Sunt două rivale directe în lupta pentru supravieţuire, aşa că punctele contează foarte mult”, a concluzionat Vîlcu.

Derbiul de la Diculeşti, pregătit ca la carte de Costel Briceag

Primarul comunei Valea Mare, Costel Briceag, îşi pregăteşte jucătorii pentru confruntarea care va avea loc săptămâna aceasta, cu Olteţul Zătreni, sperând că alte trei puncte aduse în clasament vor tranşa oarecum situaţia echipei sale. În runda precedentă, Viitorul a obţinut încă o victorie, cu 5-1, pe stadionul CSŞ, din Râmnic, acolo unde a întâlnit ultima clasată, Unirea Păuşeşti-Măglaşi. În altă ordine de idei, alesul local din Valea Mare apreciază că membrii Comisiei de Disciplină a AJF Vâlcea au fost mult prea duri cu fotbalistul său, Vasile Ionescu, care a încasat 10 etape de suspendare după meciul împotriva Coziei Călimăneşti. „Observatorul partidei a văzut tot ceea ce s-a întâmplat. Între jucătorul meu şi arbitrul respectiv a existat doar o îmbrânceală şi, eventual, o palmă uşoară pe care Ionescu i-ar fi dat-o, la nervi, asistentului. 10 etape de suspendare cred că e prea mult pentru ceea ce s-a întâmplat”, a menţionat primarul Briceag.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button