Liga IV

Alin Dumitrescu îi tachinează pe „municipalii” din Drăgăşani:

„Am dovedit că selecţia a fost făcută cât se poate de corect”

„Municipalii” lui Marin Nicolae au aşteptat mai bine de două luni meciul oficial din runda precedentă, pentru a le demonstra jucătorilor de la Voinţa Orleşti că sunt mai puternici decât foştii colegi de echipă. Însă, socotelile de acasă nu au coincis cu cele din târg, iar echipa pregătită de Alin Dumitrescu şi Octavian Mâţoc s-a impus cu 4-1 împotriva prietenilor din oraşului viilor, pregătiţi de Marin Nicolae. La final, antrenorul Alin Dumitrescu şi-a înţepat subtil foştii colegi de la CSM: „Prin acest meci, le-am demonstrat jucătorilor de la Drăgăşani că selecţia a fost făcută în mod corect. Între noi, există o rivalitate, dar una constructivă, nicidecum nocivă. Jucătorii ambelor echipe sunt prieteni foarte buni de pe vremea când activau împreună la Drăgăşani”. (L.C.)

Articole Similare

2 Comments

  1. VAI VAI VAI…MARELE ANTRENOR(PAC PAC) dumitrescu …PAI ASTA NICI SA SCRIE NU STIE…FAPTUL K JOACA LA ORLESTI II MOTIVEAZA PE TOTI DE ACOLO..DAR STITI DC??la tara se simt bine..acolo e viata lor..mediul rural reprezinta un miraj pentru ei…Forza CSM Dragasani..
    MANDRII K JUCAM LA DRAGASANI…!!!!..MAI BINE CODAS LA ORAS DECAT FRUNTAS PRINTRE TARUSI..HAHAH;)

  2. Pai antrenor mai bun decat „marele„ dumitrascu sau dumitrescu (nu stiu cum ii zice pt k nu am auzit de el)..este si Nea Vio`…cine stie cunoaste…Forta Lupii Galbiniiiii…are noroc k arata bine..e tras la fata zici k e perfuzie..:))…Bv Tigane

Lasă un răspuns

Back to top button