Politica

Alianţa pentru Olăneşti a schimbat viaţa locuitorilor din Cheia

Alianţa PSD-PNL de la Olăneşti pare să funcţioneze în continuare. Zilele trecute, Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean, primarul liberal Gheorghe Ciucă şi viceprimarul social-democrat Sorin Vasilache au inaugurat două investiţii foarte importante, realizate în satul Cheia. Este vorba despre asfaltarea drumului judeţean 654, dar şi a unui pod din zonă, afectat de inundaţiile din ultima vreme. Cele două obiective au fost realizate cu un efort financiar foarte mic. De exemplu, podul, cu o lungime de peste 15 metri, a fost reconstruit de la zero de firma ELM Arca şi a costat doar 5 miliarde de lei, sumă în care au fost cuprinse atât proiectarea, cât şi realizarea zidul de sprijin.
Modernizarea căilor de acces din satul Cheia reprezintă o veste bună nu doar pentru comunitatea locală, ci şi pentru turiştii care doresc să viziteze schiturile Iezer, Pătrunsa şi Pahomie.
Din nefericire, în ultimele zile, un alt pod din satul Cheia, construit cu multă vreme în urmă, a cedat sub presiunea apelor. Ion Cîlea şi conducerea Primăriei Băile Olăneşti au promis că vor face toate eforturile ca şi acesta să fie reconstruit în timp record.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button