Alexandru Tudor va arbitra derbiul Superligii dintre Călimăneşti şi Şirineasa

alexandru-tudor-arbitruAJF Vâlcea a anunţat astăzi că reputatul arbitru Alexandru Tudor a acceptat să conducă, la centru, derbiul Superligii judeţene de fotbal, dintre Cozia Călimăneşti şi CS Şirineasa. Partida dintre primele două clasate în ierarhia la zi a eşalonului judeţean de elită va avea loc duminică, 3 aprilie, de la ora 12.00, la Călimăneşti. La cele două linii au fost delegaţi vâlcenii Marius Badea şi Alexandru Gheţu, iar observator va fi vicepreşedintele AJF, Grigore Tomoiagă.
Aşa cum se cunoaşte, „Brad Pitt” a fost arbitrul preferat de şeful AJF, Constantin Pintilie, pentru a conduce şi finalele play-off-ului Ligii a IV-a din ultimii doi ani. Ambele au fost câştigate de Flacăra Horezu: în 2014, după 2-1, în prelungiri, cu Posada Perişani, iar în 2015, după 3-2 cu CS Şirineasa.
De fiecare dată, Alexandru Tudor – care e cunoscut în lumea fotbalului ca un om foarte evlavios – a înnoptat la Mânăstirea Cozia, la fel cum se va întâmpla probabil şi acum, mai ales că derbiul dintre Cozia şi Şirineasa se va disputa chiar la Călimăneşti.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button