Diverse

Adina Fiera a pierdut una dintre cele două fetiţe pe care urma să le nască

* handbalista de la Oltchim a aflat că fătul respectiv avea o malformaţie extrem de rară, inima dezvoltându-se în afara cutiei toracice

După ce şi-a văzut împlinit visul de a rămâne însărcinată, handbalista Adina Meiroşu-Fiera a trăit clipe de coşmar. Din cauza unor probleme medicale, jucătoarea vâlceană în vârstă de 24 ani a pierdut una dintre cele două fetiţe pe care urma să le nască în această toamnă.
Încă de când era însărcinată în luna a patra, Adina Meiroşu-Fiera a aflat că fătul respectiv avea o malformaţie extrem de rară, inima dezvoltându-se în afara cutiei toracice. Astfel, medicul ginecolog a informat-o pe handbalista de la Oltchim că, chiar dacă ar fi trăit pînă la nouă luni, fetiţa nu ar mai fi rezistat după naştere şi, până la urmă, ar fi murit. Adina şi soţul ei, Ovidiu, au ales să stopeze evoluţia copilului cu probleme, primind asigurări că a doua fetiţă nu va avea de suferit.
Intervenţia medicală prin care s-a oprit dezvoltarea fătului respectiv a avut loc în Belgia, dar problemele handbalistei au continuat. Revenită în ţară, Adina Meiroşu-Fiera a fost nevoită să facă un avort spontan, fătul oprit din evoluţie fiind perceput de corp ca un obiect străin, motiv pentru care l-a şi îndepărtat. Cum în urma avortului s-a pierdut şi foarte mult amniotic, soţii Fiera speră în continuare ca fetiţa care a rămas în burtică să nu fi suferit complicaţii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button