Liga V

ACS Şuşani, patru victorii, toate acasă! Stelu Pietraru, Costi Tudor şi compania, în suferinţă după pierderea unui prieten devotat echipei

În week-end-ul trecut, ACS Şuşani a reuşit să obţină o nouă victorie în Liga a V-a. A câştigat contra unei echipei bune a campionatului, Viitorul Şirineasa, care tocmai venea după un meci în care a învins vicelidera din Liga a V-a. Partida de la Mădulari s-a terminat la scorul de 3-1 pentru gazde. Alecs Burtescu a deschis scorul în minutul 8, dintr-o execuţie fabuloasă, lovitură din aproapiere de corner, direct în plasă. Nu e la prima ”abatere”. La Sălătrucel marcase direct din lovitură de la colţul terenului. La jumătatea reprizei cu Şirineasa, formaţia coordonată de Romică Mitrache a dublat diferenţa. A marcat, dintr-un penalty scos de Răzvan Enache, Alex Vîlceanu, care a venit la meci direct de la petrecerea aniversară, de la Călimăneşti. La o zi după ce şi-a sărbătorit ziua de naştere a primit şi banderola de căpitan la Şuşani, reuşind să-şi facă un cadou frumos, golul de 2-0. Nu a fost scor periculos. Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 84, prin Alex Tiţa, însă patru minute mai târziu, juniorul Daniel Avel a închis tabela la 3-1. A fost a patra victorie pentru ACS Şuşani. Toate punctele de până acum au fost obţinute pe teren propriu. Şuşani a pierdut tot în deplasare. Stelu Pietraru, primarul Costi Tudor, Romică Mitrache şi întreaga familie ACS Şuşani au trecut prin momente grele. Unul dintre prietenii apropiaţi ai familiei ACS Şuşani, bucătarul echipei, Gigi Dragomir, s-a stins din viaţă vremelnic, la doar 58 de ani, din cauza unui infarct. S-a ţinut moment de reculegere în memoria sa. Absenţa sa este greu de suportat de apropiaţii săi şi de fotbaliştii şi oficialii de la Şuşani.
”Cum am mai spus, Liga a V-a este imprevizibilă. Toate echipele sunt bune. E altfel nivelul decât la Liga a VI-a. Totul depinde de forma de moment. Înaintea puneam rezultatele negative pe seama faptului că nu reuşeam să strângem lotul. Dar acum ne-am strâns, iar din punct de vedere valoric cred că stăm mai bine decât anul trecut. Dar pur şi simplu nu ne ies jocurile aşa cum ne-am dori. Intrăm nervoşi, frustraţi în teren. Acum, cu Şirineasa, o echipă foarte bună, cred că am făcut cel mai bun meci al nostru din acest sezon. Poate ne-a lipsit şi norocul în multe meciuri. Pe oaspeţi cred că nu i-a ajutat nici terenul. Ei sunt obişnuiţi cu un joc poate mai combinativ, iar suprafaţa de joc a fost grea, pentru că a plouat, iar cu o zi înainte se mai jucase pe acest teren. Sperăm să spargem gheaţa şi în deplasare, să vină momentul să câştigăm şi afară. Acum mergem la Stejarul Vlădeşti, apoi mai avem acasă, cu Oltul Drăgoeşti şi la Buneşti. Nu mai facem supoziţii cu privire la rezultate că nu prea ne-au ieşit pronosticurile. Sperăm doar să ne bucurăm mai des de victorii”, a precizat Stelul Pietraru, oficialul de la Şuşani.

Articole Similare

Back to top button