Liga Nationala

„Tadici a adus atingere imaginii şi prestigiului sponsorului principal”

Într-un comunicat de presă postat în după-amiaza zilei de miercuri, 11 iunie, pe site-ul oficial al clubului Oltchim, şi semnat de preşedintele Ioan Gavrilescu, conducerea grupării vâlcene a enunţat cauzele despărţirii de antrenorul Gheorghe Tadici. Conform celor precizate, motivul principal al rupturii îl constituie cele două declaraţii făcute în presă de către tehnician, care „au adus atingere imaginii şi prestigiului sponsorului principal”. Astfel, în articolul apărut în luna martie, Gheorghe Tadici a spus despre portarul Luminiţa Huţupan că a venit la Oltchim după „caşcaval”, în timp ce în materialul publicat în iunie, antrenorul ar fi ameninţat că în cazul unei despărţiri de Oltchim vor pleca de la Vâlcea şi jucătoarele pe care le-a adus de la HC Zalău.

 Altfel, în comunicat se menţionează că jucătoarele şi conducerea clubului, în speţă preşedintele Ioan Gavrilescu şi vicepreşedintele Andrei Luca, nu au avut nici o legătură cu înlăturarea antrenorului Gheorghe Tadici.

Comunicat de presă
În urma întâlnirii de astăzi 11.06.2008 dintre domnul. director general dr. ing. Constantin Roibu – reprezentant al sponsorului principal  SC OLTCHIM SA – şi domnul profesor Gheorghe Tadici – antrenorul echipei de handbal – care a avut loc la sediul acesteia între orele 11.00 şi 12.00, cele două părţi au convenit la rezilierea pe cale amiabilă a contractului pe care antrenorul îl are cu Clubul Sportiv Oltchim Rm. Vâlcea începând cu data de mai sus. (contractul ar fi expirat la data de 30.06.2008).
Principalele motive care au condus la luarea acestei hotărâri le-au constituit cele două declaraţii făcute în presă de către antrenorul Gheorghe Tadici, în ziarul „Adevărul” din 04.03.2008 şi a aceleia din ziarul „Gazeta Sporturilor” din 10.06.2008, declaraţii care au adus atingere imaginii şi prestigiului sponsorului principal.
Menţionăm că despărţirea de antrenorul Tadici nu a fost generată de relaţiile acestuia cu componentele echipei.
Conducerea clubului nu a fost implicată în luarea acestei hotărâri, neexistând în prezent varianta de înlocuire a antrenorului.
În acelaşi timp, aceasta aduce mulţumiri domnului Gheorghe Tadici pentru rezultatele obţinute, cu precădere a celor din sezonul 2006-2007, fiind totodată afectată de neîndeplinirea obiectivului major al sezonului recent încheiat, acela al necalificării în semifinalele Ligii Campionilor.
Preşedinte,
Ioan Gavrilescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button