Politica

Ion Sandu – Florinel Enache, echipa câştigătoare pentru Perişani

Aşa cum spunea şi Bogdan Olteanu în timpul vizitei sale în Ţara Loviştei, unii dintre cei mai norocoşi oameni din judeţ sunt locuitorii comunei Perişani care au avut inspiraţia de a miza în alegerile locale de acum 4 ani pe echipa condusă de Ion Sandu şi Florinel Enache, iar aceştia nu le-au înşelat aşteptările. Cei doi au reuşit să facă în decursul mandatului lucruri de care alţii n-au fost în stare în 15 ani, munca lor făcând din Perişani, una dintre cele mai invidiate comune din judeţ. „În 2004, comuna Perişani nu avea drumuri bune, nu avea alimentare cu apă, nu avea iluminat public funcţionabil, însă cel mai grav lucru pentru cetăţeni era că de 15 ani nu existau mijloace de transport în comun şi erau nevoiţi să meargă câte 17 kilometri pe picioare, cu bagaj, indiferent de vreme.

În concluzie, ştiţi cum arăta comuna noastră în urmă cu 4-5 ani, iar ceea ce s-a realizat până în prezent a fost posibil şi datorită sprijinului pe care mi l-a acordat deputatul Emilian Frâncu. Ne dorim foarte mult ca domnia sa să ajungă preşedinte de Consiliu Judeţean pentru că soarta comunei Perişani depinde în mare parte şi de acest lucru. Cu sprijinul de la centru al deputatului Fârncu şi avându-l alături pe viceprimarul Florinel Enache, un om harnic, priceput şi inteligent, împreună am reuşit să desfacem nodurile făcute de înaintaşii noştri. Le-am desfăcut, le-am analizat şi apoi am început să punem în practică şi să obţinem finanţări pentru programe viabile care să ducă la îmbunătăţirea condiţiilor de trai în comuna Perişani. Suntem printre puţine comune care am reuşit să obţinem finanţare pentru două proiecte prin Sapard în decursul unui singur mandat, în valoare de aproape 50 de miliarde” a spus actualul şi viitorul primar Ion Sandu.
Referitor la campania electorală şi la promisiunile făcute de aspiranţii la fotoliul de primar al comunei Perişani de la alte partide, primarul Ion Sandu a spus că, „aceştia sunt aşa de buni proiectanţi de viitor pentru urbea lor încât propun lucrări care deja s-au făcut şi asta spune totul despre capacităţile lor manageriale”. (R.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button