Politica

Fostul şef al Inspectoratului de Poliţie n-a ieşit din vizorul PNG

• Dacă va fi ales consilier judeţean, Traian Grănişteanu are de gând să măture miliţienii „dalmaţieni”

Ne-am întâlnit miercuri, în faţă la PSD, cu Traian Grănişteanu şi vrem să vă spunem că… e serioasă treaba! Pe 1 iunie vrea să devină consilier judeţean iar din această postură are de gând să continue războiul cu „miliţienii” pe care anul trecut i-a băgat în gura DNA-ului. Deci, dacă am înţeles bine, această dorinţă a liderului PNG Vâlcea are o mare legătură tot cu Adrian Cazan, fostul şef al IPJ Vâlcea, actualmente adjunct la municipiu, vechi „client” al său şi al ziarului nostru, care încă nu am reuşit să înţelegem de ce durerea anticorupţiei n-a zburat definitiv din Poliţie, după nenumăratele sale ghiduşii şi şmenării, cărora le-am dedicat cu ceva vreme în urmă pagini întregi.

Păcat de copacii risipiţi şi de curentul ars pe tipografie! Sigur, pentru mediatizarea cu pricina, ca să vedeţi cum se traduce „culmea tupeului”, Adi Şmenărel Cazan şi-ncă vreo câţiva din gaşca sa ne-au acţionat în instanţă. Nici până acum nu au reuşit să convingă instanţa – de fapt pe nimeni dintre cei pe care-i mai ştim şi noi – că sunt curaţi ca lacrima, cum au pretenţia să fie consideraţi. Dar, fireşte, asta-i o altă poveste, cu care vă vom reţine atenţia după alegeri, când probabil o să-i reamintim ministrului MIRA Cristian David despre promisiunea pe care ne-a făcut-o cu ocazia penultimei sale vizite la Vâlcea. Ştim că nu obişnuieşte să răspundă la bip-uri, dar ne-om descurca noi cumva.
Grănişteanu este nemulţumit de faptul că acţiunea de curăţire a IPJ a fost lăsată neterminată de liberali şi alte structuri duşmănoase, care cică s-ar chinui de vreo câteva luni să ne facă o bucurie – cu fragrante, şpăgi, mite, şantaj şi tot ce e mai naşpa în meseria de ziarist – pe motiv că, atunci când l-am scuturat pe „miliţianul dalmaţian”, le-am fi lovit şi pe ele la imagine şi/sau portofele. Păi, baftă în continuare, domn procuror Vali! Fir încins, tovarăşi miliţieni, dar musai să aveţi aprobările necesare pentru ascultări, derulări şi schimbatul casetelor!
Lăsaţi bandiţii, nemernicii şi corupţii şi ocupaţi-vă de noi, de presă! N-ar fi rău chiar să aruncaţi la coş celelalte cazuri mărunte şi să continuaţi să vă pierdeţi „eficient” timpul încercând să faceţi negru din alb, pe banii noştri, ai contribuabililor. 

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button